Hallitseva mestari aloittaa kautensa – viikolla kolme ottelua

Käsipallon naisten SM-sarjassa pelataan viikolla kolme ottelua, kun loputkin joukkueet pääsevät tositoimiin.

Viime viikonloppuna BK-46, GrIFK, SIF sekä Atlas aloittivat kautensa ja nyt myös muut joukkueet pääsevät aloittamaan kautensa.

Kolmasti peräkkäin mestaruuden voittanut Dicken aloittaa kautensa keskiviikkona, kun se saa kotikentälleen sarjanousija KyIF:n. Dicken lähtee kauteen jälleen suurimpana ennakkosuosikkina. Joukkueen muutokset ovat pysyneet maltillisina ja joukkue lähtee itseluottamusta uhkuen myös tulevaan kauteen. KyIF palaa korkeimmalle sarjatasolle neljän kauden tauon jälkeen ja saa heti avauskierroksella kovimman mahdollisen haasteen. KyIF vahvistui juuri kauden alla, kun maalivahti Suvi Erhovaara liittyi mukaan joukkueeseen. KyIF on osoittanut olevansa liigakelpoinen joukkue, kun se on edennyt Suomen Cupin puolivälieriin kaadettuaan BK-46:n. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä Hufvudstadsbladetin sivuilla.

Torstaina GrIFK ja SIF pelaavat jo kauden toisen ottelunsa. Molemmat avasivat kautensa voitoilla. GrIFK haki selvän vierasvoiton BK-46:sta ja SIF kukisti Atlaksen tiukan taistelun jälkeen. Nyt joukkueilla on kiikarissa kauden toiset voittonsa.

Perjantaina kautensa saa käyntiin viime kauden hopeajoukkue HIFK, joka emännöi kaimaseuraansa Turusta eli ÅIFK:ta. Joukkueet ovat uudistuneet paljon tulevalle kaudelle ja ÅIFK:lta lähti paljon tulivoimaa uransa lopettaneen Anna Harrin myötä. HIFK kierrätti pelaajiaan kokonaisen kentällisen verran suurimpina menetyksinä Ida Väyrynen ja Petra Friman ja mielenkiintoisimpina tulokkaina Ella Holopainen, Anniina Nyholm ja Inka Jäntti. Mielenkiintoista on varmasti nähdä myös uuden valmentajan Rosti Grinishinin otteita.

SM-sarjan tulevat ottelut:
Ke 13.09. klo 19.15 Dicken-KyIF, Pirkkolan palloiluhalli (HBL)
To 14.09. klo 19.00 GrIFK-SIF, Kauniaisten palloiluhalli
Pe 15.09. klo 18.30 HIFK-ÅIFK, Urheilutalo

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk