Kolme ottelua viikonloppuna

SM-sarjassa pelataan viikonlopun aikana kolme ottelua. Kaksi otteluista on edessä lauantaina ja yksi pelataan sunnuntaina.

Viime kierroksella Dickenille hävinnyt HIFK hakee nyt paluuta voittojen tielle BK-46:n kustannuksella. Molempien joukkueiden saldo tämän kauden osalta on yksi voitto ja yksi tappio. HIFK nappasi voittonsa ÅIFK:sta selvin numeroin, kun taas BK hävisi selvästi GrIFK:lle, mutta voitti vieraissa niukasti KyIF:n.

Turussa kohtaavat ÅIFK ja Dicken. ÅIFK on pelannut tähän mennessä vasta yhden ottelun hävitessään selvästi HIFK:lle. Dicken on sen sijaan pelannut odotetun vakuuttavasti voitettuaan selvästi sekä KyIF:n että HIFK:n.

Sunnuntaina KyIF lähtee avausvoittonsa siivittämänä metsästämään lisäpisteitä vielä pisteittä olevan Atlaksen kustannuksella. KyIF avasi kautensa selvällä tappiolla Dickenille, mutta piti toisessa kamppailussaan BK-46:n tiukoilla joutuen lopulta taipumaan kotikentällään. Edelliskierroksella se kuitenkin voitti vieraissa SIF:n niukasti avaten kauden osalta voittotilinsä. Atlas sen sijaan on kokenut kaksi niukkaa tappiota. Ensin se taipui kolmella maalilla SIF:n vieraana ja edellisottelussa GrIFK oli niukasti kaksi maalia parempi. Kirkkonummella onkin odotettavissa tiukka taistelu voitosta.

Viikonlopun ottelut:
La 7.10. klo 16.00 HIFK-BK-46, Urheilutalo
La 7.10. klo 16.30 ÅIFK-Dicken, Samppalinnan palloiluhalli
Su 8.10. klo 18.30 KyIF-Atlas, Kirkkonummen halli

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk