Kolmen ottelun viikonloppu

SM-sarjassa pelataan viikonloppuna kolme ottelua. Lauantaina ohjelmassa on kaksi ottelua ja sunnuntaina yksi.

Sarjatulokas KyIF on pelannut vahvasti viime aikoina. Se on voittanut kaksi edellistä sarjapeliään ja pisti viikolla Dickenille tiukasti kampoihin Suomen Cupissa. Lauantaina se saa kuitenkin kovan haasteen, kun tappioitta kautensa aloittanut GrIFK emännöi kirkkonummelaisia. GrIFK on aloittanut kautensa vahvasti voitettuaan ensimmäisessä ottelussaan selvästi BK-46 ja sen jälkeen kaatuivat niukasti SIF ja Atlas. Nyt Grani hakee puhtaalle pelilleen jatkoa KyIF:n kustannuksella. GrIFK koki kuitenkin viikolla niukan maalin tappion ÅIFK:lle Suomen Cupissa.

Ottelu lähtökohdat ovat sikälikin mielenkiintoiset, sillä GrIFK on päästänyt toiseksi vähiten maaleja heti Dickenin jälkeen ja KyIF:n hyökkäys on toiminut tehokkaasti heittäen 89 osumaa. Vastaavasti KyIF:n puolustus on ollut haavoittuvaisin koko sarjassa ja omiin on mennyt 110 maalia, joka on yli tuplasti enemmän kuin mitä Grani on päästänyt.

Lauantain toisessa ottelussa BK-46 saa kotikentälleen ÅIFK:n. Molemmat tarvitsevat ottelusta kipeästi voittoa, sillä BK:lla on yksi voitto allaan, kun taas ÅIFK on SM-sarjassa vielä voitoitta. Turkulaiset selvittivät tiensä kuitenkin Suomen Cupissa välieriin kukistamalla viikolla GrIFK:n niukasti yhdellä maalilla. BK:n huolenaiheena on ollut puolustuspeli, sillä edellisottelussa HIFK takoi karjaalaisten verkkoon 40 maalia. Toisaalta Pamela Degermanin sihti on vireessä hänen heitettyään ottelussa kymmenen maalia ja hän onkin tutustu maalipörssin kärkinimiä. Hän on saanut hyvää tulitukea myös Sirja Lassunharju-Heinoselta. ÅIFK:n ongelma on ollut SM-sarjassa maalinteko ja sillä on kasassa 18 maalia kahden ottelun jälkeen. Cupin ottelu antoi kuitenkin osviittaa paremmasta, kun ÅIFK sai tehtyä 23 osumaa Granin verkkoon.

Sunnuntaina SIF:llä on saumat revanssiin HIFK:ta vastaan, kun joukkueet kohtaavat toisensa toistamiseen muutaman päivän sisään. HIFK voitti SIF:n Suomen Cupin puolivälierissä selvästi 35-20. SIF on käynyt SM-sarjassa kolme tiukkaa ottelua, jotka ovat kaikki päättyneet muutaman maalin erolla. SIF on voittanut niistä yhden, kun taas kaksi on kääntynyt niukasti vastustajalle. HIFK:lla on kolmesta ottelusta kaksi voittoa ja ainoa tappio tuli Dickenin käsittelyssä. Helsinkiläiset lähtevät otteluun ennakkosuosikkina, mutta SIF:n mielessä on varmasti revanssi.

Viikonlopun ottelut:
La 14.10. klo 16.00 GrIFK-KyIF
La 14.10. klo 16.00 BK-46-ÅIFK
Su 15.10. klo 13.30 SIF-HIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk