HIFK selvällä voitolla Suomen Cupin välieriin

HIFK ei antanut SIF:lle mahdollisuuksia, kun helsinkiläiset kävivät Folksam Arenalta hakemassa Suomen Cupin välieräpaikan 35-20 (17-6)-voitolla.

SIF johti ottelua vielä kuuden minuutin jälkeen 3-2, mutta sen jälkeen HIFK karkasi. HIFK repäisi 11-0-jakson seuraavan vartin aikana ja peli oli käytännössä taputeltu. SIF petrasi hieman toiselle puoliajalle, mutta HIFK:n johtoasema ei ollut missään vaiheessa uhattuna ja HIFK pääsi toisella puoliajalla varsin helpolla.

Tappiosta huolimatta SIF:n päävalmentaja Harry Wikström oli tyytyväinen omiensa peliin.

– Hetkittäin meillä oli oikein hyvä vauhti puolustuksessa ja kokonaisuutena peli näytti jo paljon paremmalta. Meillä oli tänään monia uusia maalintekijöitä ja onnistumisia. Yhteispeli tulee pikkuhiljaa. Fanny Axberg pelasi ennakkoluulottomasti, eikä kumarrellut turhia, se oli hauska nähdä, Wikström kommentoi ottelun jälkeen.

HIFK-luotsi Rostislav Grinishin iloitsi voitosta ja jatkopaikasta.

– Tänään tulimme hyvin valmistautuneina, cup-ottelu on aina erilainen. Kaikki meni hyvin. Olen iloinen että tytöt pelasivat hyvin tänään.

SIF-HIFK 20-35 (6-17)
Maalintekijät
SIF: Fanny Axberg 5, Valeriya Kirillova 4, Madeleine Lindholm 3, Corinna Jensen 2, Sara Falck 2, Nea Wunsch 1, Sanni Skoglund 1, Matilda Sjöstedt 1, Nea Puijola 1
HIFK: Ella Holopainen 7, Johanna Hilli 7, Linda Cainberg 7, Anniina Nyholm 3, Inka Jäntti 3, Ida Mitchell 2, Anni Kaikko 2, Kathlen Ax 2, Emma Wickström 1, Mari Paukku 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Corinna Jensen 1 x 2 min, Nea Puijola 1 x 2 min
HIFK: Ida Mitchell 1 x 2 min

Erotuomarit: Annika Laaksonen – Julia Glantz

Yleisöä: 117

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk