SM-sarja palaa maaottelutauolta kolmella ottelulla

SM-sarja jatkuu pienen tauon jälkeen jälleen keskiviikkona kolmella ottelulla.

ÅIFK ja HIFK aloittavat toisen kierroksen pelinsä kohtaamalla toisensa Samppalinnassa. Kauden avauksessa HIFK vei voiton selvästi nimiinsä 37-17 ja on pelannut muutenkin vahvan kauden häviten ainoastaan Dickenille. ÅIFK:lla on kauden osalta kolme voittoa, mutta viimeisimmässä ottelussaan turkulaiset hävisivät KyIF:n vieraana. Ottelussa nähdään mielenkiintoinen taistelupari, sillä vastakkain ovat SM-sarjan maalipörssin kärkinimet ÅIFK:n Ellen Norrgrann sekä HIFK:n Johanna Hilli. Norrgann pitää ykköspaikkaa tehden tällä kaudella komeat 71 maalia ja Hilli seuraa toisena 60 maalilla. Samalla Norrgrann ja Hilli ovat ainoita 50 maalin ylittäneitä tällä kaudella. Varmaa onkin, että molempien joukkueiden puolustukset saavat olla ottelussa valppaana.

Siuntiossa kohtaavat tappioputkessa olevat SIF ja GrIFK. Grani aloitti kautensa neljällä voitolla, mutta sen jälkeen on tullut neljä peräkkäistä tappiota. SIF on onnistunut voittamaan tällä kaudella kaksi voittoa, mutta edellisotteluista on alla kolme peräkkäistä tappiota. Joukkueiden kauden aiempi kohtaaminen päättyi GrIFK:lle 21-19 ja kova taistelu voitosta on jälleen odotettavissa.

BK-46 saa keskiviikon kolmannessa ottelussa vastaansa KyIF:n. BK-46:n kausi on ollut ailahtelevainen ja joukkueen esitykset ovat aaltoilleet. Viime ottelussaan karjaalaiset puolustivat mainiosti jättäen GrIFK:n 17 maaliin ja napaten täyden pistepotin. Sitä aiemmassa pelissä se kuitenkin hävisi Atlakselle vieraskentällä 25-27. KyIF ei pysynyt edellispelissään Dickenin kyydissä, mutta muuten sarjatulokkaan kautta voi pitää positiivisena. Nuori joukkue on saalistanut kolme voittoa ja esittänyt muutenkin ennakkoluulottomia otteita.

Keskiviikon ottelut:
18.30 ÅIFK-HIFK, Samppalinnan Palloiluhalli
19.00 SIF-GrIFK, Folksam Arena (VeikkausTV)
19.00 BK-46-KyIF, SISU Arena

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk