SM-sarja palaa tauolta

SM-sarjan vuosi 2018 pyörähtää käyntiin viikonloppuna, kun edessä on kolme ottelua.

Lauantain ensimmäisessä ottelussa iskevät yhteen ÅIFK ja BK-46. Panokset ovat ottelussa kovat, sillä kummatkin joukkueet tarvitsevat pisteitä mieliäkseen neljän joukkoon. ÅIFK on kaksi pistettä vieraitaan perässä, mutta samanaikaisesti se on pelannut pelin vähemmän. ÅIFK lähti tauolle kolmen peräkkäisen tappion rasittamana ja BK-46:kin hävisi viime vuoden viimeisen pelin HIFK:lle. Molemmat hakevatkin nyt paluuta voittojen tielle. Kauden aiempi kohtaaminen meni ÅIFK:lle 25-19.

Lauantain toisessa pelissä kohtaavat HIFK ja SIF. Sarjakakkonen HIFK on klaarannut kaikki muut ottelut tällä kaudella paitsi Dicken-kohtaamiset SM-sarjassa. SIF:n kausi on sijaan ollut kivikkoisempi ja kymmenestä ottelusta tilillä on ainoastaan kaksi voittoa. SIF:n edellisvoitosta on ehtinyt kulua jo melkoinen tovi, sillä viimeksi siuntiolaiset juhlivat voittoa lokakuussa ÅIFK:n vieraana. Joukkueiden aiemmassa kohtaamisessa HIFK oli parempi 31-21-numeroin.

Viikonlopun pelit päätetään sunnuntaina, kun KyIFK emännöi GrIFK:ta. Molemmat joukkueet lähtivät sarjatauolle hyvässä vireessä, sillä molemmilla joukkueilla on allaan kaksi peräkkäistä voittoa. Joukkueet ovat myös peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa ja voitolla KyIF:llä olisi mahdollisuus nousta GrIFK:n rinnalle jaetulle kolmannelle sijalle. Kirkkonummelaisilla on kuitenkin yksi ottelu enemmän pelattuna. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen oli tasainen ja kääntyi lopulta GrIFK:lle 23-21. Tiukka taistelu voitosta on odotettavissa myös tällä kertaa.

Viikonlopun ottelut:
13.1. 14.00 ÅIFK-BK-46, Samppalinnan Palloiluhalli
13.1. 16.00 HIFK-SIF, Helsingin Urheilutalo
14.1. 18.30 KyIF-GrIFK, Kirkkonummen halli (väestönsuoja)Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk