Sunnuntaina kaksi ottelua

SM-sarjassa ohjelmassa on kaksi mielenkiintoista ottelua. Voitoitta vielä oleva Atlas hakee avausvoittoaan ÅIFK:ta vastaan ja tappioitta porskuttava Dicken matkaa SIF:n vieraaksi.

Atlas on vielä voitoitta tämän kauden osalta, mutta sarjataulukko ei kerro koko totuutta vantaalaisten kaudesta. Atlaksen suurin häviö on HIFK:lle kuudella maalilla, mutta muut ottelut ovat päättyneet enintään kolmen maalin erolla. Vain viimeinen voittoon vaadittava puristus on joukkueelta puuttunut. ÅIFK heitettiin heti uima-altaan syvään päähän alkukauden otteluissaan, kun se kohtasi ensimmäisissä otteluissaan HIFK:n ja Dickenin. Sen jälkeen se voitti BK-46:n ja taipui seuraavalla kierroksella maalilla SIF:lle. Odotettavissa onkin tiukka taistelu pisteistä ja avainkysymykseksi nousee miten Atlas saa pidettyä Ellen Norrgrannin pihdeissään. Toisaalta Atlaksen Adriana Jakimova on osoittanut tasonsa alkukauden aikana, joten maalitykkien osalta on myös mielenkiintoinen kaksinkamppailu tiedossa.

Dicken on aloittanut kautensa odotetun vahvasti ja voittanut tähän asti kaikki ottelunsa suhteellisen selvin numeroin. Seuraavaksi kapuloita sen rattaisiin yrittää laittaa SIF, joka on voittanut viidestä ottelustaan kolme. Dicken on luonnollisesti ottelun selkeä ennakkosuosikki, mutta kysymys kuuluu kuinka tiukoille SIF onnistuu hallitsevan mestarin ahdistamaan. Tapahtumarikas ottelu Folksam Arenalla on eittämättä odotettavissa.

Sunnuntain ottelut:
15.00 Atlas-ÅIFK, Myyrmäki
16.00 SIF-Dicken, Folksam Arena

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk