Kohti välieriä: Dicken

Puolustava mestari Dicken saa SM-sarjan välierissä vastaansa BK-46:n ja lähtee suosikkina metsästämään finaalipaikkaa.

Dicken vei runkosarjan nimiinsä ilman pistemenetyksiä, mutta ylemmässä jatkosarjassa tuli kolme tappiota ja ykköspaikka karkasi HIFK:lle. Päävalmentaja Thomas Hivert ei täysin tyytyväinen olekaan.

– Vähän vuoristorataa ollut verrattuna viime kauteen, jolloin käytännössä etenimme voitosta voittoon, mutta kaikkineen ihan ok tämä on mennyt, Hivert sanoo.

Dicken on hallinnut kotimaan kenttiä viime vuodet, mutta kokeneen maalivahdin Sonja Koskisen mukaan mistään kylläisyydestä ei ole kyse.

– Nälkä on edelleen suuri, ei siitä ole kysymystäkään. Haluamme edelleen parantaa peliä jokaisella osa-alueella, Koskinen sanoo.

Vaikka ylemmän jatkosarjan tappioista yksi tuli juuri välierävastustaja BK-46:lle, päävalmentaja Hivert uskoo vahvasti finaalipaikkaan, mutta näkee myös parantamisen varaa vielä pelissä.

– Voitamme välierät pelaamalla omaa käsipalloa. Emme ole kuitenkaan hyökkäyspelissä olleet niin hyviä, joten siinä on meillä on vielä parannettavaa.

Jälleen kerran torjuntaprosenteissa ykkösenä oleva maalivahti Koskinen ei lähde suoraan ennakoimaan välieräsarjaa, mutta tavoite on selkeä.

– Toivon mukaan riittää kolme ottelua jatkopaikkaan.

Runkosarjassa: 1.
Ylemmässä jatkosarjassa: 2. (suoraan välieriin)

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk