BK-46 kaatoi KyIF:n

BK-46 otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun se onnistui kotikentällään pitämään KyIF:n kurissa 29-18 (14-11)-numeroin.

KyIF avasi ottelun vieraskentällä vahvasti ja piti johtoasemaa hallussaan lähes koko ensimmäisen vartin Johanna Degerthin ollessa vahvalla heittopäällä. Parhaimmillaan KyIF:n ero oli neljä maalia. BK-46 hivuttautui kuitenkin hiljalleen rinnalle ja lopulta ohi Anu Riksmanin ja Elin Löfin toimiessa pääarkkitehteinä. Tauolle mentiinkin BK:n kolmen maalin johdossa.

Toiselle puoliajalle BK-46 tuli vahvasti ja onnistumisia tuli leveällä rintamalla. BK-46 vei toisen puoliajan ensimmäisen vartin 9-4 ja oli samalla karannut KyIF:n tavoittamattomiin. Ottelun lopussa karjaalaiset vielä kasvattivat voittolukemiaan ja lopulta taululla eroa oli 11 maalia.

BK-46:n leirissä oltiin voitosta syystäkin mielissään.

– Jos pelaa 3 – 3 -puolustusta niin se vaatii, että koko ryhmä on hyvässä fyysisessä kunnossa. Siihen ei KyIF kyennyt tänään. Mielestäni meidän 5 – 1 toimi oikein hyvin samalla, kun hyökkäyspäässä oltiin liikkuvia ja päästiin avoimiin tilanteisiin. Tuntuu hienolta, että meillä on hyvä tasainen ryhmä ja voitiin tehdä paljon vaihtoja, valmentaja Thomas Holmberg kertasi ottelua.

– Oli hauska voittaa tänään. Saatiin oikein hyvä draivi päälle toisella jaksolla, Jannica Kullberg puolestaan kommentoi.

KyIF:n päävalmentaja Tomas Mecklin ei ollut tyytyväinen omiensa esitykseen.

– Peli ei oikein sujunut niin kuin suunniteltiin tänään. Jotenkin tuntui heti alussa, että syötellään pitkin seiniä. Toisen jakson ensimmäisen viiden minuutin jakson jälkeen tuli sitten oikea seinä vastaan.

BK-46-KyIF 29-18 (14-11)
Maalintekijät
BK-46: Elin Löf 8, Anu Riksman 7, Linda Melanen 3, Jannica Kullberg 3, Pamela Degerman 3, Linda Sjöblom 2, Emilia Holmberg 2, Alexandra Rönnberg 1

KyIF: Johanna Degerth 7, Ingrid Degerth 4, Jessi Laasio 3, Carla Ström 1, Linda Ratilainen 1, Elin Männikkö 1, Karolina Kaivola 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Jannica Kullberg BK-46 3
Anu Riksman BK-46 2
Ana Radojevic BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Anu Riksman 1 x 2 min, Jannica Kullberg 1 x 2 min
KyIF: Elin Männikkö 1 x 2 min, Jessi Laasio 1 x 2 min

Erotuomarit: Samuel Leandersson – Katja Sjöström

Yleisöä: 152