Dicken murskaava GrIFK:n vieraana

SM-sarjan kärkikamppailussa sarjakolmonen GrIFK sai kotikentälleen vastaansa sarjakärki Dickenin. Dicken aiheutti Granille sen kolmannen peräkkäisen tappion ottamalla selvän 33-16 (18-7)-voiton.

GrIFK aloitti ottelun räväkästi kahdella maalilla, mutta sen jälkeen Betina Lillqvist ja Anna Lindholm nostivat Dickenin johtoon. GrIFK pystyi pitämään eron vielä kolmessa maalissa ensimmäisen puoliajan viimeiselle kympille lähdettäessä, mutta sitten Dicken repäisi viemällä viimeisen kolmanneksen 9-1 ja sitä myöten oli käytännössä ratkennut.

Dicken ei juuri höllännyt kaasua toisella puoliajalla, vaan takoi tasaiseen tahtiin osumia Granin verkkoon. GrIFK taisteli minkä pystyi, mutta joukkueiden tasoero oli selvä ja Dicken jatkaa kauttaan ilman tappioita.

GrIFK joutui lähtemään otteluun hieman siipirikkoisena ja Granin kannalta ikävästi se näkyi myös tulostaululla.

– Vaikea lähtökohta peliin, kun pitäisi haastaa Dicken ja paljon loukkaantumisia ja pelaajia kipeänä. Peli ihan OK, mutta paljon helppoja teknisiä virheitä.

Dicken onnistui ottelussa laajalla rintamalla ja siitä kertoo osaltaan myös se, että peräti 12 pelaajaa sai nimensä maalitilastoihin.

– Vaihdoimme pelaajia nopealla frekvenssillä ja pystyimme pitämään hyvää tasoa koko pelin ajan, mutta vielä löytyy paljon parannettavaa, joukkueen päävalmentaja Thomas Hivert luonnehti ottelua.

Dickenin hyökkäyspelin lisäksi Sonja Koskinen pelasi jälleen vakuuttavasti joukkueen maalilla.

– Pelasimme 45 minuuttia OK peliä sitten tuli paljon teknisiä virheitä, ottelun parhaana palkittu Koskinen kuvaili.

GrIFK-Dicken 16-33 (7-18)

Maalintekijät
GrIFK: Linnea Harms 4, Johanna Toivola 3, Carolina Rehnberg 3, Matilda Ohvo 3, Alexandra Karsten 2, Anette Salonen 1
Dicken: Anna Lindahl 6, Anna Lindholm 5, Matilda Peitsaro 4, Betina Lillqvist 4, Karolina Nylund 3, Jessika Gammals 3, Tove Salokivi 2, Kiira Kankainen 2, Linn Wentzel 1, Pia-Stina Pitkäjärvi 1, Annika Näräkkä 1, Carolina Böckelman 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Sonja Koskinen Dicken 3
Anna Lindahl Dicken 2
Linnea Harms GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Carolina Rehnberg 1 x 2 min, Linnea Harms 1 x 2 min
Dicken: Jessika Gammals 1 x 2 min

Erotuomarit: Robin Karlsson – Jan Rönnberg

Yleisöä: 67

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!