KyIF vakuuttavaan voittoon Atlaksen vieraana

KyIF aloitti alemman jatkosarjan komeasti hakemalla selkeän vierasvoiton Atlaksesta. KyIF:n voittolukemat olivat 33-17 (16-9).

KyIF ei antanut emännilleen mitään mahdollisuuksia, vaan karkasi jo heti alkuminuuteilla 4-0-johtoon. Atlas sai kuparisen rikki, mutta KyIF painoi viisi maalia putkeen kasvattaen eron jo yhdeksään. Atlas pääsi lopussa hieman paremmin mukaan ja tauolle mentäessä eroa oli seitsemän maalia.

KyIF otti heti toisen puoliajan alkuun Atlaksen viimeisetkin toivon rippeet, kun kirkkonummelaiset heittivät puoliajan neljä ensimmäistä maalia. KyIF ei antanut otteensa herpaantua missään vaiheessa, vaan takoi taululle osumia tasaiseen tahtiin ja otti lopulta selvän voiton.

Atlas kärsi ottelussa poissaoloista, mutta päävalmentaja Johan Öller kiitteli joukkueensa taistelua.

– Tiesin ennen alkua jo, että tästä tulee vaikea peli. Hankala tilanne sairastuvan johdosta ja palettia joutuu miettimään aina uudelleen. Tunnen kuitenkin ylpeyttä joukkuetta kohtaan, koska jaksettiin tsempata loppuun asti. KyIF on mennyt kauden aikana eteenpäin.

KyIF:n päävalmentaja Tomas Mecklin oli ottelun jälkeen tyytyväinen.

– Meillä on kova puolustus ja siinä autettiin todella hyvin tänään toinen toisiamme. Hyvän puolustuksen johdosta kontrauspeli saadaan myös kuntoon. Hyvä fiilis läpi ottelun – rento, mutta keskittynyt.

Parhaana palkittu Jessi Laasio kehui joukkueen panosta.

– Tehtiin juuri niin kuin oltiin sovittu ja saatiin peliin hyvä vauhti. Hyvä peli ja tämä oli täysin joukkuevoitto.

Atlas-KyIF 17-33 (9-16)

Maalintekijät
Atlas: Erica Gustafsson 6, Mariela Lönnqvist 4, Kristiina Helaskoski 4, Nea Heerman 2, Isa Jauhiainen 1

KyIF: Jessi Laasio 7, Johanna Degerth 7, Felicia Grönholm 5, Elin Männikkö 4, Susanna Arvekari 3, Liisa Holopainen 2, Ingrid Degerth 2, Isabella Paganus 1, Karolina Kaivola 1, Suvi Erhovaara 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Jessi Laasio KyIF 3
Suvi Erhovaara KyIF 2
Johanna Degerth KyIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas: Isa Jauhiainen 1 x 2 min, Matilda Cordeiro 1 x 2 min
KyIF: Jessi Laasio 1 x 2 min

Erotuomarit: Christian Westerlund – Jan Helander

Yleisöä: 68

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk