BK-46 voitti pronssimitalit

BK-46 piti ensimmäisessä pronssiottelussa saamansa etumatkan ja juhli lauantaina kotikentällään pronssimitaleita. Toinen osaottelu päättyi karjaalaisten 28-22 (14-11)-voittoon ja näin pronssit ripustettiin BK-46:n kaulaan yhteistuloksella 51-39.

BK-46 pääsi toiseen osaotteluun kuuden maalin etumatkalta eikä sen asema ollut missään vaiheessa uhattuna. BK-46 otti heti alusta lähtien yliotteen eikä GrIFK ollut missään vaiheessa johtoasemassa ottelun aikana. Ensimmäisellä puoliajalla ero oli BK:lle parhaimmillaan viisi maalia, mutta taukoon mennessä se kutistui kolmeen.

Toisen puoliajan alussa Grani pääsi tasoihin, mutta BK-46:n ote ei hellittänyt ja loppua kohden se pystyi vapautuneesti kaunistelemaan loppulukemia.

BK-46 voitti edellisen mitalinsa kaudella 2013, jolloin se voitti niin ikään pronssia.

Thomas Holmberg iloitsi hienosta kauden päätöksestä sekä vahvasta loppukaudesta kokonaisuudessaan.

– Alussa oltiin joukkueena hermostuneita. Tiedettiin, että Grani tulee hyvällä asenteella ja pyrkii voittamaan. Mutta sitten kun oltiin 15 minuuttia toisen puoliajan sisällä,tiesin että tulemme voittamaan. Takanamme meillä on nyt hieno kevätkausi, Nyt tulee olla hienoa mennä lomailemaan.

GrIFK:n päävalmentaja Sam Kihlstedt myönsi BK-46:n paremmuuden, mutta piti kautta kokonaisuudessaan onnistuneena.

– Vastustaja oli tällä kertaa parempi. Kuitenkin kokonaisuutena meiltä hyvä kausi. Työ jatkuu nyt ensi kautta silmälläpitäen.

Yksi aikakausi päättyi, kun BK-46:n Pamela Degerman lopetti otteluun komean uransa. Pronssimitali maistuikin erityisen hyvältä.

– Tuntuu erittäin hienolta mennä kentältä voittajana. Pronssimitali on hieno saavutus meidän joukkueelta. Olen nyt pelannut käsipalloa 23 vuotta ja nyt lopetan pelaajaurani tällä tasolla. Käsipallo on antanut minulle erittäin paljon.

BK-46-GrIFK 28-22 (14-11)

Maalintekijät
BK-46: Jannica Kullberg 7, Pamela Degerman 5, Alexandra Rönnberg 4, Elin Löf 4, Emilia Holmberg 4, Mathilda Sandblom 3, Nicolina Nynäs 1

GrIFK: Carolina Rehnberg 9, Alexandra Karsten 5, Fredrika Lagerbohm 2, Linnea Harms 2, Johanna Toivola 1, Matilda Ohvo 1, Helen Bergman 1, Emelie Berglund 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Pamela Degerman BK-463
Carolina Rehnberg GrIFK 2
Alexandra Rönnberg BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Erica Kullberg 1 x 2 min
GrIFK: Katarina Korhonen 1 x 2 min

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Yleisöä: 459

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk