HIFK selvään voittoon GrIFK:sta

Kaimaseurat Helsingistä ja Kauniaisista kohtasivat ensimmäisessä välieräottelussa Helsingin Urheilutalolla. HIFK ei antanut GrIFK:n yllättää itseään, vaan otti selvän 30-14 (16-6)-voiton.

GrIFK vastasi ottelun avausmaalista, mutta sen jälkeen HIFK otti pelin haltuunsa ja vei peliä. Ensimmäisen vartin aikana se sai kasvatettua neljän maalin johdon, joka kasvoi ensimmäisen jakson toisella puoliskolla yhteensä kymmeneen maaliin.

GrIFK ei saanut toisella puoliajalla kirivaihdetta päälle, vaan HIFK piti lankoja käsissään eikä sen voitto ollut missään vaiheessa uhattuna. Lopulta HIFK kuittasi ottelusta itselleen selvän voiton ???-voiton.

HIFK-luotsi Rostislav Grinishin kiitteli joukkueensa esitystä.

– On aina vaikea, kun on oli näin pitkä väli otteluiden välillä. Valmistautuminen oli kuitenkin onnistunut ja pelasimme aika hyvän pelin kuitenkin. Muutama virhe ei haitannut tänään. Olen tyytyväinen voittoon

GrIFK:n päävalmentaja Sam Kihlstedt harmitteli virheitä.

– Niin monella helpolla virheellä on vaikea pysyä vastustajan vauhdissa mukana. Nyt täytyy ladata akut seuraavaa ottelua varten.

HIFK:n Linda Cainbergin mukaan joukkue ei näyttänyt ottelussa vielä parasta osaamistaan.

– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä hyvää peliä. Hieman liikaa virheitä kuitenkin tänään, mutta kokonaisuutena hyvä peli. Tästä voimme vielä parantaa.

HIFK-GrIFK 30-14 (16-6)

Maalintekijät
HIFK: Kathlen Ax 6, Linda Cainberg 5, Anna Vinogradova 4, Inka Jäntti 4, Johanna Hilli 4, Hanna Nylund 3, Anniina Nyholm 3, Emma Wickström 1

GrIFK: Linnea Harms 4, Carolina Rehnberg 2, Matilda Ohvo 2, Irina Jolkkonen 2, Johanna Toivola 1, Alexandra Karsten 1, Helen Bergman 1, Emelie Berglund 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Linda Cainberg HIFK 3
Kathlen Ax HIFK 2
Wilhelmina Wolff GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
HIFK: Anna Vinogradova 1 x 2 min
GrIFK: Matilda Ohvo 1 x 2 min

Erotuomarit: Christian Westerlund – Jan Helander

Yleisöä: 129

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk