Toiset välierät sunnuntaina

SM-sarjan toiset välieräottelut pelataan sunnuntaina.

Dicken ja BK-46 kävivät kovan taistelun ensimmäisen välierän voitosta ja lopulta Dicken klaarasi kotikentällään kahden maalin voiton. Kun joukkueet kohtasivat toisensa edelliskerran Karjaalla ylemmän jatkosarjan ottelussa, oli BK-46 vahvempi 25-20-numeroin.

– Viimeksi, kun kohtasimme Karjaalla me voitimme. Aioomme tehdä pelin vaikeaksi heidän pelaajilleen ja uskon meillä olevan mahdollisuudet tasoittaa tilanne 1-1, BK-46:n päävalmentaja Thomas Holmberg pohtii Västra Nylandin sivuilla.

BK-46 sai huonoja uutisia ennen välieriä, kun maalivahti Ana Radojevicin turistiviisumi umpeutui ja hän joutui lähtemään Suomesta. Dickeniä vastaan tolppien välissä nähtiinkin Johanna Terlinden, joka suoriutui urakastaan erinomaisesti.

– Lähtökohdat huomioonottaen, hän pelasi hyvän ottelun ja nostan hänelle hattua. Hän hoiteli työnsä erinomaisesti, kehui Holmberg.

Toisessa välieräparissa HIFK aloitti väkevästi jättäen GrIFK:n vaille mahdollisuuksia 30-14-voitolla. HIFK on dominoinut kauden aikana joukkueiden kohtaamisia ja vienyt niistä jokaisen nimiinsä selvin numeroin. Joukkueiden kauden viidessä aiemmassa ottelussa Grani on vain kertaalleen rikkonut 20 tehdyn maalin rajan, joten sen on löydettävä lääkkeet hyökkäyspelinsä tehostamiseksi ja HIFK:n puolustuksen murtamiseksi.

SM-sarjan sunnuntain välieräottelut:
16.00 GrIFK-HIFK, Kauniaisten Palloiluhalli
16.00 BK-46-Dicken, Karjaan Urheiluhalli

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk