Kärkijoukkueet tulessa keskiviikkona

Neljä joukkuetta pelaa ensimmäisen kierroksen viimeiset ottelunsa keskiviikkona, kun SM-sarjassa on ohjelmassa neljä peliä.

Pelkillä voitoilla kautensa aloittanut HIFK matkustaa SIF:n vieraaksi. HIFK on aloittanut kautensa vakuuttavasti voittaen kaikki neljä otteluaan. Joukkueen esitykset ovat hieman ailahdelleet, vaikka tulokset ovat hyviä. Viime ottelussaan HIFK sai puolustuksensa tiiviimmäksi jättäen KyIF:n 15 maaliin. SIF koki viime kierroksella kauden ensimmäisen tappionsa, kun se hävisi Dickenin vieraana, mutta muuten siuntiolaisten saldona on kaksi voittoa ja tasapeli.

Toisessa ottelussa kohtaavat Dicken ja BK-46. Dickenin ainoana pistemenetyksenä on ollut tappio HIFK:lle. Muuten nuori joukkue on esiintynyt vahvasti ja erityisesti puolustuspää on pitänyt. Dicken onkin päästänyt selkeästi vähiten maaleja tällä kaudella (68). Keskiviikkona sen puolustus joutuu kuitenkin kovaan testiin, kun BK-46 on iskenyt tällä kaudella heti HIFK:n jälkeen eniten maaleja (114). Vaikka BK-46:n hyökkäyspeli on ollut tehokasta, mutta puolustuspelaaminen on ollut joukkueen ongelma tällä kaudella. Omissa on soinut 117 ja se on ollut suurin syy siihen, että voittoja on tällä hetkellä tilillä vain yksi.

SM-sarjan keskiviikon ottelut:
19.00 SIF-HIFK
19.00 Dicken-BK-46 (HBL)

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk