Dicken piti pintansa BK-46:tta vastaan

Dicken joutui tekemään täyden päivätyön BK-46:tta vastaan, kun joukkueet kohtasivat toisensa Helsingissä. Dicken pääsi juhlimaan kauden neljättä voittoaan 33-27 (18-14)-lukemin.

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen, kun BK-46 ei päästänyt Dickeniä karkuun. Dicken pääsi parhaimmillaan viiden maalin karkumatkalle, mutta BK-46 kiri Erica Gustafssonin maaleilla vielä tasoihin. Dicken iski kuitenkin takaisin ja teki viisi peräkkäistä osumaa ja pääsi lopulta tauolle neljän maalin johdossa.

Dicken näytti ratkaisevan ottelun toisen puoliajan alussa päästessään kuuden maalin karkumatkalle, mutta BK-46 osoitti jälleen sinnikkyytensä kairaten itsensä mukaan voittotaisteluun viimeisen kympin alkaessa. Dicken kuitenkin kesti BK-46:n vastaiskun ja pystyi kairaamaan ottelusta pisteet.

Dickenin valmentaja Thomas Hivert oli tyytyväinen erityisesti hyökkäyspelaamiseen.

– Hyökkäyspeli toimi huomattavasti paremmin kuin muutamassa edellisessä ottelussa ja päivän maalimäärää oli hyväksyttävä. Puolustukseen olin tyytymätön ja erityisesti siihen, että samat pelaajat saivat tehdä useita samanlaisia maaleja, Hivert mietti.

BK-46:n Mathias Linden näkee joukkueen pelin menevän oikeaan suuntaan.

– Peli taso vaihteli jälleen liikaa, joka johti siihen, että joukkue oli käytännössä koko ajan takaa-ajoasemassa. Olin kuitenkin erittäin tyytyväinen, että romahdusten jälkeen joukkue pystyi useita kertoja nousemaan uhkaamaan Dickeniä. Kehitys näyttää erittäin positiiviselta ja odotettavissa on koko ajan parempia otteita.

Ottelun parhaana palkittu Dickenin Anna Lindholm piti Hivertin tavoin hyökkäyspeliä hyvänä.

– Olin erittäin tyytyväinen hyökkäyspeliin, jossa on ollut vaikeuksia viime viikkoina. Puolustuksessa oli katastrofaalisia vaikeuksia ja niiden kanssa tullaan tekemään töitä seuraavan 10 päivän aikana, että HIFK voitetaan Cup-finaalissa.

Dicken-BK-46 33-27 (18-14)

Maalintekijät
Dicken: Anna Lindholm 7, Anna Lindahl 5, Matilda Peitsaro 4, Catarina Nyberg 4, Malena Heikkinen 4, Janica Sjöström 3, Tove Salokivi 3, Karolina Nylund 2, Mia Åstrand 1

BK-46: Erica Gustafsson 8, Sirja Lassinharju-Heinonen 5, Nicolina Fredriksson 4, Jannica Kullberg 3, Linda Sjöblom 2, Mathilda Sandblom 2, Nicolina Nynäs 1, Linda Melanen 1, Nea Heerman 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Anna Lindholm Dicken 3
Erica Gustafsson BK-46 2
Kira Itkonen Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Emilia Valkamo 1 x 2 min
BK-46: Erica Gustafsson 1 x 2 min, Nicolina Fredriksson 1 x 2 min

Erotuomarit: Volodymyr Filonenko – Teemu Kaulio

Yleisöä: 96Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk