Lauantaina kolme ottelua – Dicken ja HIFK kärkiottelussa

SM-sarja jatkuu lauantaina kolmella ottelulla. Edessä on mielenkiintoisia kohtaamisia, kun Dicken ja HIFK ottavat mittaa kärkiottelussa ja GrIFK sekä SIF taistelevat keskenään tärkeistä pisteistä.

Dicken palasi joulutauolta voittoisasti uuden päävalmentajansa Ken Sireniuksen alaisuudessa. Menestyksekkäästi joukkuetta valmentanut Thomas Hivert jätti paikkansa vuodenvaihteessa ja Sirenius otti ohjat käsiinsä vuodenvaihteessa.

– Hivertin saappaat ovat isot ja vaikea täyttää. Hän ja seura ovat tehneet erinomaista kehitystyötä. Se on asia mitä meidän pitää jatkaa, Sirenius sanoo Ylen haastattelussa.

Dicken taistelee tiukasti runkosarjan kakkospaikasta BK-46:n ja SIF:n kanssa. HIFK on karannut jo seitsemän pisteen päähän, joten vaikka HIFK koki viime kierroksella GrIFK:ta vastaan ensimmäisen pistemenetyksensä tällä kaudella, pitää se edelleen tiukasti hallussaan ykköspaikkaa.

GrIFK pyrkii ottamaan HIFK-ottelun tuoman itseluottamuksen mukaansa SIF-otteluun. Kyseessä on todellinen neljän pisteen ottelu, sillä SIF on kolme pistettä Grania edellä ja voitolla kauniaislaiset nousisivat SIF:n kintereille. Tappio tietäisi taas välieräpaikan karkaavan viiden pisteen päähän. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset tällä kaudella ovat olleet äärimmäisen tiukkoja, sillä ensimmäinen peli päättyi tasapeliin ja toinen päättyi SIF:n maalin voittoon. Ennusmerkit ovatkin, että jälleen edessä on jännitysnäytelmä.

Kolmannessa pelissä KyIF jahtaa edelleen kauden avauspisteitään vierailemalla BK-46:n kotihallissa. KyIF on kärsinyt loukkaantumisista tällä kaudella ja se on näkynyt tuloksissa. Vaikka KyIF on edelleen pisteittä, mikään heittopussi se ei ole tällä kaudella ollut. Sen sai Dicken kokea edelliskierroksella, kun KyIF piti hallitsevaa mestaria pitkään tiukoilla. BK-46 lähtee otteluun kuitenkin selkeänä ennakkosuosikkina ja pääsee peliin SIF-voitto allaan.

SM-sarjan lauantain ottelut:
13.30 GrIFK-SIF
16.15 Dicken-HIFK (HBL)
18.30 BK-46-KyIF

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk