Neljäs finaali Pirkkolassa torstaina

SM-sarjan jännittävä finaalisarja jatkuu torstaina, kun Dicken emännöi HIFK:ta. Mestaruus on edelleen Dickenille katkolla, mutta HIFK pääsee lähtemään otteluun tärkeä voitto alla.

Kolmas finaali oli jälleen tasainen, mutta tällä kertaa HIFK pystyi pelaamaan tasaisesti koko ottelun eikä peliin osunut mustaa hetkeä. Se piti ohjaksia käsissään koko pelin ajan ja lopun hoiti komeasti 21 torjuntaa ottelussa napannut Roosa Niemi.

– Uskomaton puolustus- ja maalivahtipeli jälleen. Roosa oli aivan fantastinen ja tuo meille paljon turvaa, Linda Cainberg kehui edellisottelun jälkeen Yle Sportenin haastattelussa.

Dickenin maalitykki Matilda Peitsaron mukaan joukkueen on löydettävä eväät Niemen ohittamiseksi jatkossa.

– Meidän pitää keskittyä maalivahtipeliin. Roosa on pelannut erinomaisesti maalilla ja meidän täytyy olla parempia siinä, että mihin laitamme pallot, jotta ne menevät sisään.

Kolme edellistä ottelua ovat tarjonneet erinomaista käsipalloviihdettä ja Dickenin Matilda Peitsaro ennakoi tasaista kohtaamista myös torstain pelistä.

– On vaikea sanoa ennakkosuosikkia, sillä peli voi mennään miten tahansa. Luulen molempien joukkueiden uskovan itseensä vahvasti.

Ottelu alkaa Pirkkolassa kello 18.15. Yle TV2 ja Yle Areena esittävät pelin suorana lähetyksenä.

Aiemmat finaalitulokset:
1. HIFK-Dicken ja. 26-28, 22-22
2. Dicken-HIFK 15-14
3. HIFK-Dicken 21-17

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk