Ratkeavatko välieräjoukkueet viikonloppuna?

SM-sarjassa pelataan viikonloppuna täysi kierros. Vaikka HIFK:n runkosarjan voitto on jo varma, riittää takana vielä jännitettävää.

Isot panokset ovat jo lauantain Dicken-GrIFK-ottelussa. GrIFK on sarjassa viidentenä kolme pistettä SIF:iä jäljessä. Mikäli GrIFK häviää lauantaina Dickenille ja SIF voittaa sunnuntaina KyIF:n, jää GrIFK varmuudella ulos välieristä. Voitolla GrIFK pitäisi välierähaaveensa vielä elossa. Dicken on vienyt joukkueiden kolme aiempaa kohtaamista selvin numeroin, mutta varmaa on, että lauantaina luvassa on hikisempi iltapuhde.

Lauantain toisessa ottelussa BK-46 saa kotikentälleen HIFK:n. Vaikka BK-46:n välieräpaikka on sinettiä vaille selvä, on sen sijoitus vielä auki. Dicken on kuuden pisteen päässä, joten BK-46:n olisi voitettava loput ottelunsa ja Dicken hävittävä omansa, jotta karjaalaisilla olisi vielä mahdollisuuksia nousta kolmanneksi. Toisaalta GrIFK:lla olisi teoriassa mahdollisuudet vielä nousta BK:n ohi voittamalla omat ottelunsa ja BK:n hävitessä omansa. HIFK sen sijaan varmisti runkosarjan voiton edellispelissään ja voi alkaa hioa jo kuvioitaan välieriä silmällä pitäen.

Kierros paketoidaan sunnuntaina, kun SIF matkustaa KyIF:n vieraaksi. SIF:n tappio pitäisi vielä GrIFK:n toiveet välieristä elossa, tapahtui Pirkkolassa lauantaina mitä tahansa. KyIF:llä ei ottelussa ole pelissä enää kuin kunnia, mutta varsinkin kotikentällään se ei tule antamaan pisteitä ilmaiseksi.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 9.3. kello 14.15 Dicken-GrIFK (HBL)
La 9.3. kello 16.00 BK-46-HIFK
Su 10.3. kello 17.30 KyIF-SIF

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk