SM-sarjan viimeinen kierros käyntiin

SM-sarja palaa taas tositoimiin parin viikon tauon jälkeen keskiviikkona kolmen ottelun voimin. Samalla käynnistyy sarjan viimeinen neljännes.

Viimeiselle neljännekselle lähdettäessä asetelmat ovat varsin selvät. HIFK ja Dicken ovat paikkansa jo välierissä varmistaneet, BK-46:lla on tukeva ote kolmanteen sijaan ja GrIFK ja SIF taistelevat pääsystä neljän joukkoon. Molemmilla on kuitenkin mahdollisuus kiilta myös karjaalaisten ohi onnistuneella loppukaudella. Vasta yhden voiton kaudella ottaneen KyIF:n kohtalo on sen sijaan teoriassa sinetöity, mutta kirkkonummelalaiset hakevat positiivista loppukautta.

Viimeinen neljännes pyörähtää käyntiin keskiviikkona. Sarjanelonen GrIFK saa kotikentälleen HIFK:n. Edelliskohtaamisessa tammikuussa joukkueet tasasivat pisteet GrIFK:n aiheutettua samalla HIFK:lle sen kauden ensimmäisen pistemenetyksen. Tällä kertaa Grani lähtee kotiotteluunsa nälkäisenä jahtaamaan tärkeitä pisteitä.

Karjaalla taistellaan taas paikallishengessä, kun BK-46 saa kotikentälleen SIF:n. Kyseessä on todellinen neljän pisteen ottelu, sillä voitolla SIF kaventaisi eronsa BK-46:een kolmeen pisteeseen. Joulutauon jälkeen SIF on kuitenkin ollut alavireessä, sillä se ei ole voittanut tämän vuoden puolella yhtään ottelua. BK-46 on sen sijaan ollut hyvässä iskussa voitettuaan kolme peliä ja pistäen HIFK:n tiukoille Urheilutalolla. Onkin mielenkiintoista nähdä miten tauko on vaikuttanut joukkueiden vireisiin.

Keskiviikon kolmannessa ottelussa Dicken kohtaa KyIF:n. Ottelu on nähtävissä myös suorana lähetyksenä VeikkausTV:stä. Dicken tarvitsee vielä pisteitä sinetöidäkseen vähintään kakkospaikan ja KyIF:n ainoa mahdollisuus säilyttää edes unelman välieräpaikasta on voittaa ottelu.

SM-sarjan tulevatottelut:
Ke 27.2. kello 19.00 GrIFK-HIFK
Ke 27.2. kello 19.00 BK-46-SIF
Ke 27.2. kello 19.00 Dicken-KyIF (VeikkausTV ja HBL)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk