Toinen finaali perjantaina – pronssin kohtalo ratkeaa myös

Perjantaina edessä ovat toiset mitaliottelut. Finaalisarjan voitolla avannut Dicken emännöi toisessa finaalissa HIFK:ta ja SIF matkaa BK-46:n vieraaksi ratkaisevaan pronssipeliin maalin etumatkalta.

HIFK:n ja Dickenin välinen ensimmäinen finaali tarjosi yllin kyllin jännitystä, kun ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkoajalta. Lopulta Dicken onnistui nappaamaan avausvoiton 28-26-voitolla.

– Olemme pystyneet voittamaan [mestaruuden] aiempina vuosina ilman, että olisimme voittaneet ensimmäisen ottelun, mutta tänä vuonna se oli tärkeää erityisesti henkisesti. HIFK:n on vaikea nyt tulla toiseen peliin, yksi Dickenin hahmoista ensimmäisessä finaalissa ollut Matilda Peitsaro totesi Yle Sporten sivuilla.

HIFK:n kokenut Linda Cainberg ei kuitenkaan hätkähdä, vaikka joukkue hävisi avauksen.

– Ei voi ikinä sanoa, etteikö ottelun voittaminen olisi tärkeää. Mutta nyt emme onnistuneet siinä ja meidän täytyy voittaa toinen peli.

Dickenin ja HIFK:n välinen toinen ottelu alkaa kello 18.15. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä niin YLE TV2:ssa kuin YLE Areenassa.

Pronssi ratkeaa Karjaalla

Ensimmäinen pronssipeli oli äärimmäisen jännittävä, joka ratkesi vasta loppuhetkillä SIF:n eduksi 27-26. Kaikki on siis vielä avoinna, kun BK-46 emännöi ratkaisevaa pronssipeliä. Mitalin lisäksi panoksensa on myös tietysti paikallinen henkseleiden paukuttelun kunnia.

Pronssimitalisti ratkotaan kahden ottelun yhteistuloksella.

SM-sarjan perjantain ottelut:
Kello 18.15 Dicken-HIFK (YLE TV2 ja YLE Areena), otteluvoitot 1-0
Kello 19.00 BK-46-SIF

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk