Viimeinen puristus ennen taukoa

SM-sarjassa pelataan viikon aikana viimeiset pelit ennen kuin sarja vetäytyy parin viikon talvitauolle. Mielenkiinto kohdistuu erityisesti perjantaihin, kun edessä on kärkikamppailu HIFK:n ja SIF:n välillä.

Tiistaina BK-46 saa kotikentälleen Dickenin. BK-46 paranteli viikonloppuna asemiaan neljän sakissa voittamalla kovan taistelun jälkeen GrIFK:n. Dicken sen sijaan joutui taipumaan SIF:lle vieraskentällä ja siuntiolaiset nousivat hengittämään Dickenin niskaan. Mikäli BK-46 onnistuisi pisteet tiistaina nappaamaan, nousisi se tiukasti Dickenin ja SIF:n vanaveteen. GrIFK:ta vastaan BK-46 ajoittain helissyt puolustus näytti parastaan ja sen päälle joukkueen on hyvä lähteä rakentamaan yllätysmomenttiaan myös Dickeniä vastaan. Lauantainen tappio SIF:lle on varmasti sisuunnuttanut Dickenin ja Karjaalle saapuu ärsytetty joukkue.

Torstaina GrIFK havittelee tärkeitä KyIF:iä vastaan. GrIFK taistelee tiukasti pääsystä neljän joukkoon, mutta sen on kyettävä ottamaan voittoja. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut sen suurin heikkous tänä vuonna ja sihdin on oltava kohdillaan KyIF:iä vastaan. Vierasjoukkue ei ole pistetiliään tämän kauden osalta vielä avannut, mutta on ajoittanut esittänyt pirteitä otteita eikä sitä missään nimessä kannata aliarvioida.

Syyskauden viimeisessä pelissä kohtaavat puhtaalla pelillä porskuttava HIFK ja sarjassa kolmantena oleva SIF. HIFK on jyrännyt laajalla ja vahvalla materiaalillaan voitosta voittoon tällä kaudella, mutta se ei ole kuitenkaan aina päässyt helpolla. SIF osoitti vahvuutensa viikonloppuna nappaamalla voiton Dickenistä ja nyt siuntiolaisilla on kiikarissaan toinen iso päänahka.

SM-sarjan tulevat ottelut:
Ti 18.12. kello 19.00 BK-46-Dicken (HBL)
To 20.12. kello 19.00 KyIF-GrIFK
Pe 21.12. kello 18.15 HIFK-SIF

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!