HIFK karkasi GrIFK:lta toisella puoliajalla

HIFK otti jälleen askeleen lähemmäs runkosarjan voittoa kaatamalla vieraskentällä GrIFK:n 27-17 (15-12).

GrIFK ei päästänyt vieraitaan kuitenkaan helpolla ottelun alkupuolella. HIFK heilutti tahtipuikkoa, mutta GrIFK pysyi koko ajan iskuetäisyyden päässä. Toiselle jaksolle lähdettiinkin HIFK:n kolmen maalin johdossa.

Toiselle puoliajalle HIFK tuli vahvasti ja ratkaisi ottelun heti alkuunsa. HIFK vei ensimmäisen puoliajan 6-1 ja sai aikaiseksi ratkaisevan johdon. Sen jälkeen HIFK pystyi pelaamaan vapautuneesti ja otti selvän voiton.

– Ensimmäinen puoliaika oli hyväksyttävä. Toisella oikein mikään ei toiminut. Meidän täytyy todella latautua, sillä lauantaina on tärkeä ottelu. Silloin tulemme tekemään paljon paremman suorituksen, GrIFK:n päävalmentaja Sam Kihlstedt analysoi joukkueensa edesottamuksia.

HIFK:n päävalmentaja Rotislav Grinishin oli tyytyväinen toisen puoliajan tasonnostoon.

– Meillä oli suunnitelma otteluun. Se ei toiminut hyvin ensimmäisellä puoliajalla, mutta toinen oli parempi ja pelasimme kuten olimme sopineet.

Ottelun parhaan pelaajan palkinnon pokannut Ella Holopainen oli voittoon tyytyväinen.

– Pari huonoa ottelua alla mutta tänään olimme omalla tasolla. Saatin tehtyä niitä asioita mitä ollaan harjoiteltu. Hyvää yhteispeliä!

GrIFK-HIFK 17-27 (12-15)

Maalintekijät
GrIFK: Emma Wickström 5, Carolina Böckelman 4, Linnea Harms 3, Carolina Rehnberg 2, Corinna Jensen 2, Alexandra Karsten 1

HIFK: Kathlen Ax 6, Ida Väyrynen 5, Ella Holopainen 5, Anna Vinogradova 3, Annamari Jääskeläinen 3, Inka Jäntti 2, Roosa Niemi 1, Petra Gostowski 1, Linda Cainberg 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Ella Holopainen HIFK 3
Emma Wickström GrIFK 2
Carolina Böckelman GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Corinna Jensen 1 x 2 min
HIFK: Ida Väyrynen 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan Helander – Christian Westerlund

Yleisöä: 255

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk