SIF nappasi pronssimitalit

SIF palasi mitalikantaan vuoden tauon jälkeen, kun se voitti pronssimitalit. Se kaatoi vieraskentällä BK-46:n 24-15 (14-8) ja varmisti pronssimitalit yhteismaalein 51-41.

SIF oli heti alusta lähtien paremmalla jalalla liikenteessä ja nappasi nopeasti neljän maalin johdon Madeleine Lindholmin ja Linda Arifullenin osumilla. BK-46 sai avausmaalinsa vasta reilun kymmenen minuutin jälkeen. Toisaalta myös SIF:n maalitahti hieman hidastui jakson puolivälissä. Lopun SIF tuli kuitenkin taas vahvasti kasvattaen eron parhaimmillaan jo kahdeksaan maaliin, mutta Erica Gustafssonin pari lopun maalia toivat kotijoukkueen kuuden maalin päähän.

Toinen puoliaika oli tasaisempi, mutta BK-46 ei päässyt missään vaiheessa tosissaan uhmaamaan SIF:n johtoa. Kotijoukkue kävi kurkkaamassa pariin otteeseen viiden maalin päässä, mutta SIF lukitsi nopeasti oven ja karkasi lopulta selvään voittoon napaten näin neljännen pronssimitalinsa viimeisen kuuden vuoden aikana.

BK-46:n päävalmentaja Mathias Lindenin mukaan joukkueen kohtaloksi koitui heikko alku.

– Lähdettiin liikkeelle otteluun niin kuin niin monessa ottelussa tänä vuonna, puolinukuksissa. Siitä me ei saatu parannettua läpi ottelun.

SIF-valmentaja Taavi Tibar kiitteli erityisesti puolustuspeliä sekä vieraspeliin matkustaneita SIF-faneja.

– Koko joukkue pelasi tänään erinomaisesti. Käsipallossa kaikki lähtee liikkeelle puolustuksesta. Tässä me oltiin erinomaisia tänään. Suuri kiitos keltaiselle yleisölle.

Ottelun parhaana palkittu Roosa Penttinen piti joukkueen suoritusta ehjänä.

– Kaikki toimi tänään moitteettomasti. Päätettiin olla valmiita otteluun alusta saakka. Onnistuttiin tässä erinomaisen hyvin.

BK-46-SIF 15-24 (8-14)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
BK-46: Erica Gustafsson 5, Emilia Holmberg 3 (3), Nicolina Fredriksson 2, Mathilda Sandblom 1, Linda Melanen 1, Ingrid Lindbom 1, Sirja Lassinharju-Heinonen 1 (1), Nea Heerman 1

SIF: Madeleine Lindholm 9, Linda Arifullen 7 (4), Anna Westerlund 4, Moa Wasström 1, Janica Tallqvist 1, Oona Reinikainen 1, Saara Lehtola 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Roosa Penttinen SIF 3
Linda Arifullen SIF 2
Madeleine Lindholm SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: Ingrid Lindbom 1 x 2 min, Jannica Kullberg 1 x 2 min, Sirja Lassinharju-Heinonen 1 x 2 min
SIF: Janica Tallqvist 1 x 2 min

Erotuomarit: Niko Tillan – Magnus Roth

Yleisöä: 528

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk