SIF:lle tärkeät pisteet jännitysnäytelmässä

SIF otti ison voiton kaataessaan GrIFK:n 18-17 (8-8). Samalla SIF vankisti asemiaan sarjanelosena.

Ottelussa oli isot panokset ja se näkyi pelissä. Joukkueiden kolmesta aiemmasta kohtaamisesta yksi oli päättynyt tasan ja yksi maalin erolla, eikä lauantain ottelu pettänyt odotuksia tiukasta taistelusta.

GrIFK sai otteluun paremman startin päästen kahden maalin johtoasemaan, mutta sen jälkeen SIF iski neljästi. GrIFK oli kuitenkin kannassa ja tauolle mentiin tasatuloksessa 8-8.

Toinen puoliaika noudatteli pitkälti samaa käsikirjoitusta. SIF pääsi parhaimmillaan kahden maalin johtoon, mutta kaksi minuuttia ennen loppua vahvan pelin pelannut GrIFK:n Linnea Harms nosti Granin johtoon. SIF tuli kuitenkin vielä kerran, kun Anna Westerlund kuittasi tasoihin ja puoli minuuttia ennen loppua Linda Arifullen iski voittomaalin. Voitolla SIF kasvatti eron GrIFK:hon kolmeen pisteeseen.

Voitto oli SIF:lle toinen peräkkäinen, sillä keskiviikkona kaatui BK-46. Päävalmentaja Taavi Tibar oli syystäkin tyytyväinen.

– Tärkeää, että neljän pisteen viikko on takanapäin. Puolustus toimii hyvin, mutta hyökkäyspuolella täytyy vielä tehdä töitä.

Sam Kihlstedt harmitteli, ettei GrIFK pystynyt kääntämään ottelua edukseen, mutta kiitteli joukkueensa taistelua.

– Taistelimme hyvin ja näytimme uskomatonta tahtoa. Annoimme kaikkemme puolustuksessa. 18:lla päästetyllä maalilla tulisi voittaa ottelu. Ikävä kyllä hukkasimme liian monta selvää maalipaikkaa ja se koitui kohtaloksemme tänään.

Jälleen vahvasti SIF:n maalilla esiintynyt Roosa Penttinen hehkutti joukkueensa voitontahtoa.

– Tosi tiukka peli. GrIFK antoi hyvän vastuksen. Me haluttiin voittaa ja se ratkaisi pelin. Jännittävä peli.

SIF-GrIFK 18-17 (8-8)

Maalintekijät
SIF: Linda Arifullen 6, Madeleine Lindholm 4, Anna Westerlund 3, Jeanette Perovuo 2, Matilda Sjöstedt 1, Nea Puijola 1, Anna Nylund 1

GrIFK: Linnea Harms 6, Carolina Rehnberg 3, Corinna Jensen 3, Greta Wirén 2, Carolina Böckelman 2, Sandra Laitinen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Roosa Penttinen SIF 3
Linnea Harms GrIFK 2
Linda Arifullen SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Madeleine Lindholm 1 x 2 min, Matilda Sjöstedt 1 x 2 min
GrIFK: –

Erotuomarit: Alice Swe Watson – Line Swe Welin

Yleisöä: 129

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk