Ensimmäinen kierros pakettiin viikonloppuna

SM-sarjan ensimmäinen kierros saadaan pelattua viikonlopun aikana, jonka jälkeen kaikki joukkueet ovat kohdanneet toisensa kertaalleen.

Puhtaalla pelillä aloittanut Dicken kohtaa lauantaina sarjassa neljäntenä olevan GrIFK:n. Kotijoukkueella on neljän ottelun jälkeen kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Dickenin alkukausi on ollut vahva joukkueen kulkiessa voitosta voittoon. Dicken on joutunut tiukoille HIFK:ta ja SIF:iä vastaan, mutta on onnistunut kääntämään tiukat ottelut itselleen. GrIFK on voittanut sarjataulukossa alempana olevat Atlaksen ja KyIF:n. SIF:n Grani pisti tiukoille, mutta viime ottelussa se jäi HIFK:n jalkoihin. Nyt se pääsee testaamaan itseään Dickeniä vastaan.

Lauantain toisessa pelissä HIFK saa kotikentälleen Atlaksen. HIFK on aloittanut vahvasti häviten vain Dickenille. Muuten se on hoitanut leiviskänsä hyvin. Erityisesti seuraan palannut Johanna Hilli on ollut huippuiskussa johtaen maalipörssiä 32 maalilla. Atlas on hävinnyt sen sijaan kaikki ottelunsa, mutta viime ottelun loppu KyIF:iä vastaan osoitti, että parhaimmillaan Atlas pystyy pelaamaan hienoa käsipalloa. Kova urakka sillä on kuitenkin tiedossa.

Kierros päätetään sunnuntaina KyIF:n ja SIF:n kohtaamisella. KyIF avasi voittotilinsä viime ottelussaan kaatamalla Atlaksen tiukkojen vaiheiden jälkeen. SIF on kirjannut kaksi voitto, mutta osoittanut pystyvänsä haastamaan myös Dickenin ja HIFK:n. Vierasjoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta KyIF pääsee lähtemään avausvoitto alla, joka tuo varmasti uutta myötätuulta joukkueeseen.

SM-sarjan ottelut:
La 2.11. kello 16.00 GrIFK-Dicken
La 2.11. kello 16.00 HIFK-Atlas
Su 3.11. kello 17.30 KyIF-SIF

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk