Kolmastoista kierros viikonloppuna

SM-sarjassa pelataan lauantain ja sunnuntain aikana täysi kierros. Lauantaina pelataan kaksi ottelua ja lauantaina edessä on yksi peli.

Viikonloppu käynnistyy heti tärkeällä pelillä, kun GrIFK ja SIF taistelevat tärkeistä pisteistä. Joukkueet ovat sarjataulukossa tasapisteissä ja taistelevat tiukasti kolmannesta sijasta. Molemmilla joukkueilla on tilillä kuusi voittoa ja kuusi tappiota. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa SM-sarjassa kahdesti tällä kaudella ja SIF on vienyt molemmat ottelut nimiinsä. Ensimmäinen kohtaaminen Kauniaisissa SIF oli vahvempi 27-23 ja kotikentällään SIF nappasi pisteet 25-22. Suomen Cupissa GrIFK vei kuitenkin pidemmän korren 28-26. Kaikki joukkueiden välistä kolme ottelua ovat siis olleet tällä kaudella tiukkoja eikä lauantainen ottelu varmasti tee tässä poikkeusta.

Lauantain toisessa pelissä sarjakakkonen Dicken saa vielä pisteittä olevan Atlaksen vieraakseen. Ottelun lähtökohdat ovat selvät, sillä Atlas on hävinnyt tällä kaudella Dickenille varsin selvin lukemin. Atlas on kuitenkin kehittynyt kauden edetessä isoin askelin eikä Dicken voi lähteä peliin löysin rantein.

Kierros päätetään sunnuntaina KyIF:n ja HIFK:n ottelulla. KyIF:llä on paljon petrattavaa joukkueiden aiempiin kohtaamisiin verrattuna. HIFK on takonut molemmissa otteluissa yli 40 maalia KyIF:n verkkoon ja jättänyt samalla kirkkonummelalaiset alle 20 osuman. KyIF:llä tulee olemaankin täysi työ hiljentääkseen jo 102 maalia heittäneen Johanna Hillin maalitahti.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 25.1. kello 13.30 GrIFK-SIF
La 25.1. kello 14.30 Dicken-Atlas
Su 26.1. kello 17.30 KyIF-HIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk