Lauantaina kaksi peliä

SM-sarjan kahdeksas kierros saadaan päätökseen lauantaina kahden ottelun voimin. Aiemmin viikolla SIF voitti GrIFK:n kierroksen ensimmäisessä ottelussa ja lauantaina vuorossa ovat kaksi muuta ottelua.

Päivän ensimmäisessä ottelussa sarjan hännillä ilman pisteitä oleva Atlas saa kotikentälleen viime kierroksella kauden ensimmäisen tappionsa kokenut Dicken. SM-sarjaan täksi kaudeksi palanneen Atlaksen alkukausi on ollut vaikea eikä pisteitä ole karttunut tilille vielä. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen oli Dickeniltä selvää näytöstä ottelun päättyessä 42-16-lukemiin. Ennakkoasetelmat ovat otteluun selkeät ja Atlaksella on tiedossa tiukka päiväpuhde, sillä Dicken tulee varmasti latautuneena edelliskierroksen HIFK-tappion jäljiltä.

Päivän toisessa pelissä sarjakärkeen edellispelissä noussut HIFK saa kotikentälleen KyIF:n. HIFK esitti kauden parastaan edellisviikonloppuna Dickeniä vastaan ja pääsee lähtemään tulevaan kohtaamiseen luottavaisena. KyIF on kauden aikana ajoittain väläytellyt, mutta paketti ei ole pysynyt kasassa koko 60-minuuttista. HIFK on sen sijaan jyrännyt 61 maalia heittäneen Johanna Hillin johdolla laajalla rintamalla.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 22.11. kello 13.00 Atlas-Dicken
La 22.11. kello 16.00 HIFK-KyIF

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk