Lauantaina tiivis kolmen ottelun päivä

Lauantaina SM-sarjassa pelataan täysi kierros, kun edessä on kolmen ottelua.

Sarjakärki HIFK matkaa GrIFK:n vieraaksi. GrIFK eteni viikolla Suomen Cupin finaaliin voittamalla KyIF:n. Nyt se yrittää päättää viikkonsa komeaan päänahkaan. HIFK on ollut kuitenkin kovassa iskussa. Kauden avauskohtaamisessa HIFK otti kotonaan selvän voiton, mutta GrIFK:n peli on mennyt sen jälkeen eteenpäin. Toisaalta HIFK on saanut peliään niin ikään öljyttyä parempaan kuntoon. HIFK:n hyökkäys on rullannut Johanna Hillin johdolla hienosti tällä kaudella ja HIFK on takonut reilusti eniten maaleja. GrIFK on sen sijaan tehnyt kärkijoukkueista vähiten osumia.

Päivän toisessa ottelussa Dicken saa kotikentälleen SIF:n. SIF on saanut pidettyä HIFK:n ja Dickenin tiukoilla, mutta voitto on jäänyt puuttumaan. Joukkueiden kauden ensimmäinen ottelu päättyi Dickenin neljän maalin vierasvoittoon ja lähtee kotikentällään myös ennakkosuosikkina. Helsinkiläiset eivät voi kuitenkaan tuudittautua helppoon päiväpuhteeseen, sillä SIF:llä riittää tulivoimaa.

Päivä päätetään mielenkiintoisella häntäpään joukkueiden kohtaamisella, kun KyIF saa vastaansa Atlaksen. Atlas on vielä tämän kauden osalta voitoitta, kun taas KyIF:n ainoa voitto on tullut nimenomaan Atlaksen kustannuksella.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 7.12. kello 16.00 GrIFK-HIFK
La 7.12. kello 16.15 Dicken-SIF
La 7.12. kello 17.30 KyIF-Atlas

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk