SM-sarjassa mielenkiintoinen kierros edessä

SM-sarja jatkuu taas viikonloppuna täydellä kierroksella, kun lauantaina pelataan kaksi ottelua ja kierros päätetään sunnuntaina.

Luvassa on erittäin mielenkiintoisia otteluita.

HIFK ja GrIFK avaavat ottelut lauantaina. Sarjajohtaja HIFK on porskuttanut vahvasti viime kuukaudet ja on ollut välillä pysäyttämätön. GrIFK:kin on kauden edetessä parantanut peliään ja viime viikonloppuna se otti makean voiton SIF:stä. Joukkueet ovat kohdanneet tällä jo kolmasti, sillä joukkueet olivat vastakkain myös Suomen Cupin finaalissa. HIFK on ollut jokaisella kerralla parempi, mutta varsinkin kahdessa edelliskohtaamissa GrIFK on pystynyt haastamaan HIFK:ta.

Lauantain toisessa pelissä SIF saa kotikentälleen Dickenin. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Siuntiossa oli tasainen koitos, joka kääntyi niukasti Dickenille, mutta Pirkkolassa pelattu toinen peli oli Dickenin näytöstä. SIF:n otteita ovatkin leimanneet epätasaisuudet, sillä parhaimmillaan se on pystynyt taistelemaan tasapäisesti voitosta Dickenin ja HIFK:n kanssa, mutta toisaalta se on hävinnyt kotonaan KyIF:lle ja viime kierroksella SIF taipui GrIFK:n vieraana. SIF:llä on eväät Dickenin kaatoon, jahka palaset vain loksahtavat kohdilleen.

Kierros päätetään sunnuntaina Atlaksen ja KyIF:n väliseen häntäpään kohtaamiseen. Atlas on tämän kauden osalta vielä pisteittä, kun taas KyIF:n kauden kolmesta voitosta kaksi on tullut nimenomaan Atlaksesta. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat olleet varsin tiukkoja ja Atlaksella varsinkin varmasti piisaa nälkää. Ottelu on tärkeä myös KyIF:lle, sillä voitolla se pitäisi hyvin elossa haaveensa välieräpaikasta. Tällä hetkellä eroa neljäntenä olevaan SIF:iin on kuusi pistettä.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 1.2. kello 16.00 HIFK-GrIFK
La 1.2. kello 19.30 SIF-Dicken
Su 2.2. kello 15.00 Atlas-KyIF

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.


Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk