Viikonloppuna kaksi ottelua

SM-sarjassa pelataan viikonlopun aikana kaksi ottelua. Lauantaina Atlas ja SIF taistelevat kauden avausvoitosta ja KyIF saa kotikentälleen GrIFK:n.

Atlas saa Myyrmäkeen vastustajakseen SIF:n. Atlas palasi SM-sarjaan häviten GrIFK:lle selvin 17-35-numeroin. Päävalmentaja Johan Öller myönsi joukkueen hieman jännittäneen peliä, mutta nyt alkujännitys on karistettu pois. SIF avasi kautensa niukalla tappiolla HIFK:lle. SIF oli pitkään voitossa kiinni johtaen toisella puoliajalla parhaimmillaan jo kuudella maalilla, mutta hallitseva mestari kiri rinnalle ja ohi loppuhetkillä. SIF osoitti kuitenkin tämän kauden potentiaalinsa.

KyIF taipui kauden avauksessaan Dickenille 18-31, mutta selvistä numeroista huolimatta, pelissä oli myös paljon positiivista. KyIF kärsi poissaoloista ja se heijastui kentälle. KyIF pääsee nyt kuitenkin kotikentälleen ottamaan mittaa voitolla kautensa aloittaneesta GrIFK:sta. Grani esiintyi vahvasti kauden avauksessaan ja onnistui hyvin molemmissa päissä kenttää. Maaleja kirjattiin mukavasti 10 pelaajalle, joten leveyttä joukkueesta löytyy.

SM-liigan tulevat ottelut:
La 5.10. kello 18.30 Atlas-SIF
Su 6.10. kello 17.30 KyIF-GrIFK

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk