Kohti kautta: Dicken

Dicken joutui viime kauden päätteeksi luovuttamaan SM-sarjan valtikan HIFK:lle neljän kauden tauon jälkeen.

Dickenin valmennusvastuun loppukaudesta ottanut Ken Sirenius on ollut tyytyväinen joukkueensa valmistautumiseen.

– Olen tosi tyytyväinen. Harjoituskulttuuri on erittäin hyvä ja pelaajat haluavat tehdä töitä.

Viime kaudella Dickenillä oli kasassa nuori joukkue, joka pystyi venyttämään finaalisarjan HIFK:ta vastaan aina viidenteen peliin saakka ja oli lähellä mestaruutta myös neljännessä pelissä. Uusina pelaajina joukkueeseen ovat liittyneet muun muassa SIF:stä tulleet Roosa Penttinen ja Anna Westerlund. Kuitenkin pitkäaikaisloukkaantumiset asettavat omat kysymysmerkkinsä lauttasaarelaisten ylle.

– On siinä pientä vaihtuvuutta, mutta pakko sanoa, että todella hyvin meillä on joukkue pysynyt kasassa.

Dicken on menettänyt sairastuvalle Anna Lindholmin ja Matilda Peitsaron.

– Anna Lindholm on koko kauden poissa, se on selkeää. Ristisidevamma pitää hänet tämän kauden poissa. Peitsarolla on pieni mahdollisuus ehkä olla keväällä mukana, mutta nuori pelaaja kun on, niin emme kiirehdi emmekä ota mitään riskejä. Hänen terveytensä ja kuntoutumisensa on etusijalla, Sirenius muistuttaa.

Sirenius ehti toimia viime kaudella joukkueen kanssa ainoastaan loppukauden ajan, mutta nyt hän on saanut työstää joukkueen pelaamista alusta lähtien. Hän kuitenkin jatkaa vankan pohjan päälle rakentamista.

– Jonkun verran muutoksia ehkä tulee, mutta puhutaan ehkä enemmän yksityiskohdista kuin kokonaisuuksista. Kyllä me ensi kaudella tulemme olemaan erittäin aggressiivisia ja nopeita.

Avauspelissä Dicken saa vastaansa KyIF:n. Dickenillä on otteluun lähdettäessä vain yksi tavoite.

– Kyllähän me se peli aiotaan voittaa. Heti ensimmäisessä pelissä pitää näyttää mikä meidän asenteemme on, ja varsinkin pelaamiseen kotikentällä. Emme lähde jarruttelemaan yhtään.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk