GrIFK vakuuttavaan voittoon Atlaksesta

GrIFK palasi voittojen tielle kaatamalla vieraskentällä Atlaksen 35-19 (16-7).

Voitolla GrIFK katkaisi kolmen ottelun mittaiseksi venyneen tappioputken.

GrIFK oli joukkueiden kauden avausottelussa selkein 35-17-numeroin parempi ja tälläkin kertaa ottelu noudatteli samaa käsikirjoitusta. GrIFK karkasi heti alkuminuuteilla neljän maalin johtoon, mutta Atlas pääsi kuromaan eron yhteen. Sen lähemmäs Atlas ei kuitenkaan enää päässyt, kun GrIFK lisäsi uuden vaihteen silmään ja pääsi toiselle puoliajalle yhdeksän maalin johdossa.

Toisella puoliajalla meno jatkui samana. Jakson alussa Atlas pääsi kuromaan eroa parilla maalilla, mutta sen jälkeen GrIFK karkasi jälleen omille teilleen. Viimeisen kympin aikana GrIFK pääsi kaunistelemaan lukemia ja varmistamaan varman voiton.

Atlaksen päävalmentaja Johan Öller harmitteli omiensa puolesta.

– Harmittaa joukkueen puolesta koska ilme oli mielestäni hyvä. Ehjällä joukkueella olisi ollut toisen näköinen peli, Öller mietiskeli.

GrIFK:n päävalmentaja Gustav Ahlroos kiitteli pelaajiaan.

– Tyytyväinen, että teimme hyvin töitä koko 60-minuuttisen.

Ottelun parhaana palkittiin kuusi maalia heittänyt GrIFK:n Emma Wickström. Kokonaisuudessaan peräti tusinan verran GrIFK:n pelaajia sai nimensä maalitilastoon.

– On hienoa, että meillä oli paljon maalintekijöitä ja pidimme asenteen koko ottelun. Teimme sen mitä olimme suunnitelleet. Ehkä liikaa päästettyjä maaleja, mutta hyvä ottelu, Wickström analysoi.

Atlas-GrIFK 19-35 (7-16)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Atlas: Emma von Nandelstadh 5, Meri Veikkola 4, Julia Lampinen 3 (1), Emma Karvala 2 (1), Wilma Rehnström 1, Mariela Lönnqvist 1, Susanna Larkimo 1, Kia Hulkkonen 1, Jonna Ahlajoki 1

GrIFK: Emma Wickström 6 (2), Linnea Harms 6, Carolina Rehnberg 4, Mathilda Sandblom 3, Corinna Jensen 3, Carolina Böckelman 3, Sara Sandelin 2, Matilda Ohvo 2, Sandra Laitinen 2, Sofie Hasselblatt 2, Greta Wirén 1, Alexandra Karsten 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Emma Wickström GrIFK 3
Emma von Nandelstadh Atlas 2
Linnea Harms GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Atlas: Jonna Ahlajoki 1 x 2 min, Mariela Lönnqvist 1 x 2 min
GrIFK: Carolina Böckelman 1 x 2 min, Linnea Harms 1 x 2 min, Sara Sandelin 1 x 2 min, Sofie Hasselblatt 1 x 2 min

Erotuomarit: Jyri Björkman – Max Nurmi

Yleisöä: 58

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk