Toinen kierros käyntiin viikonloppuna

SM-sarjan toinen neljännes pyörähtää käyntiin viikonloppuna. Lauantaina edessä on kaksi ottelua ja sunnuntaina yksi.

Atlas ja GrIFK kohtaavat lauantain ensimmäisessä pelissä. Joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa GrIFK oli kotonaan vahvempi 35-17. Sen jälkeen GrIFK on pystynyt kaatamaan KyIF:n, mutta pystyi pitämään SIF:n ja Dickenin tiukoilla. Ainoan selvän tappionsa GrIFK koki HIFK:n vieraana. Atlaksella paluu pääsarjatasolle on ollut vaikea. Se on hävinnyt kaikki ottelunsa ja KyIF:iä lukuun ottamatta tappiota ovat olleet varsin selvänumeroisia. Nyt Atlas pääsee kuitenkin kotikentällään näyttämään kyntensä.

Lauantain toisessa pelissä HIFK saa kotikentälleen SIF:n. Joukkueiden kauden ensimmäisestä kohtaamisesta ei puuttunut jännitystä, kun SIF oli jo pitkään voitossa kiinni, mutta HIFK puristi lopussa maalin voittoon. HIFK:n ainoa tappio on tullut Dickenille, mutta muuten se on hoitanut leiviskänsä odotetulla tavalla. SIF piinasi HIFK:n lisäksi Dickeniä ja on osoittanut potentiaalinsa haastaa tosissaan kärkikaksikkoa. Odotettavissa on varmasti hyökkäysvoittoista peliä, sillä molemmilta joukkueilta löytyy rutkasti tulivoimaa. HIFK:n Johanna Hilli on takonut tällä kaudella jo 43 maalia ja häntä seuraavat maalipörssissä SIF:n Jessi Laasio sekä Madeleine Lindholm 29 osumalla.

Kierros päätetään sunnuntaina KyIF:n ja Dickenin ottelulla. Dicken on porskuttanut puhtaalla pelillä ja osoittanut pystyvänsä kääntämään tiukkoja pelejä edukseen. KyIF on kauden peleissään väläytellyt potentiaaliaan, mutta paketti ei ole pysynyt kasassa koko ottelua. Kirkkonummelaisten ainoa voitto onkin Atlaksesta.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 9.11. kello 15.00 Atlas-GrIFK
La 9.11. kello 16.00 HIFK-SIF
Su 10.11. kello 17.30 KyIF-Dicken

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk