SIF:n hieno avauspuolisko kantoi voittoon KyIF:n vieraana

SIF haki KyIF:n vieraana 30-24 (14-5)-voiton. SIF ratkaisi ottelun erinomaisen avauspuoliskon ansiosta.

SIF oli etenkin ensimmäisellä puoliajalla vahva. KyIF onnistui avauspuolikkaalla ainoastaan viidesti heiluttamaan verkkoa, kun samaan aikaan SIF viimeisteli neljä maalia.

Toisella puoliajalla KyIF sai hyökkäyspeliään paremmin toimimaan, mutta etumatka oli liian suuri kurottavaksi kiinni. SIF pystyi pitämään turvallisen välimatkan, vaikka KyIF osoitti vaarallisuutensa. Lopulta SIF kuittasi 30-24-voiton.

KyIF:n päävalmentaja Sebastian Aarnio oli tyytyväinen omiensa toisen puoliajan tasonnostoon.

– Huono ensimmäinen puoliaika. Tulemme oikeisiin paikkoihin, mutta heitämme tolppaan tai suoraan päin. Tämä ratkaisi pelin. Hyvä toinen puoliaika, Aarnio pohdiskeli ottelun jälkeen.

SIF-valmentaja Petter Forsström jakoi kehuja joukkueelleen.

– Puolustus oli tosi hyvä ensimmäisellä puoliajalla, toisella päästettiin hieman, koska johdimme niin paljon. Kaikki pelasivat hyvällä tasolla ja Laura loisti maalissa.

KyIF:lle 10 maalia heittänyt Ingrid Degerth palkittiin ottelun parhaana. Hän harmitteli huonoa avausjaksoa.

– Harmi, että hukkasimme ensimmäisen puoliajan. Jos olisimme pelanneet samalla tasolla koko pelin, olisi tulos ollut tasaisempi. Olen tyytyväinen omaan panokseen, ei ole joka ilta kun teen 10 maalia.

KyIF-SIF 24-30 (5-14)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
KyIF: Ingrid Degerth 10, Fanny Axberg 5, Anu Pihlström 3 (1), Daniela Lindgård 3, Aini Salminen 2, Rebecca Lönnqvist 1 (1)

SIF: Jessi Laasio 6, Madeleine Lindholm 5 (3), Nicolina Fredriksson 4, Anna Nylund 3, Sirja Lassinharju-Heinonen 3 (1), Erica Gustafsson 3, Ebba Sjöstedt 2, Sara Falck 2, Matilda Sjöstedt 1, Saara Lehtola 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Ingrid Degerth KyIF 3
Jessi Laasio SIF 2
Madeleine Lindholm SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
KyIF: Emmi Paajanen 1 x 2 min, Rebecca Lönnqvist 1 x 2 min, Reetta Mustonen 1 x 2 min
SIF: Ebba Sjöstedt 1 x 2 min

Erotuomarit: Halina Lehto – Annette Nyberg

Yleisöä: 182

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk