HIFK-Dicken viikonlopun kohokohtana

SM-sarjassa pelataan viikonloppuna täysi kierros ja katseet kohdistuvat erityisesti HIFK:n ja Dickenin väliseen kärkiotteluun.

Kierroksen ensimmäisenä ottelun käydään GrIFK:n ja Atlaksen välinen kamppailu. Kotijoukkue GrIFK:n vuosi on alkanut hyvin, kun on kaatanut jo sekä HIFK:n että viime ottelussaan Dickenin. Väliin mahtuu kuitenkin hieman yllättävä tappio KyIF:n vieraana. Atlaksen pistetilillä on kolme pistettä tähän mennessä, mutta se on siitä huolimatta osoittanut, ettei se ole helppo vastus. HIFK joutui tekemään Atlaksen kanssa täyden päivätyön pari kierrosta takaperin ja viime ottelussaan Atlas piti KyIF:n tiukoilla taipuen lopulta kahdella maalilla.

Lauantain toinen ottelu on HIFK:n ja Dickenin välinen kärkikamppailu. Lähtöasetelmat otteluun ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä molemmilta joukkueilta on nähty tämän kauden epätavallisen paljon kompasteluja. HIFK on vienyt nimiinsä molemmat kauden aiemmat kohtaamiset varsin selvästi, mutta samanaikaisesti se on hävinnyt SIF:lle, KyIF:lle ja GrIFK:lle. Dicken sen sijaan taipui edellispelissään Granille, joten silläkin on nyt kolme tappiota. GrIFK hengittääkin kärkikaksikon niskaan, sillä se on neljän pisteen päässä, joten runkosarjan lopusta on tulossa erittäin jännittävä. VeikkausTV esittää ottelun myös suorana lähetyksenä.

Kierros saadaan paketoitua sunnuntaina, kun KyIF saa kotikentälleen SIF:n. Kyseessä on käytännössä neljän pisteen ottelu, sillä voitolla KyIF repäisisi jo ratkaisevan tuntuisen yhdeksän pisteen eron SIF:n taistelussa välieräpaikasta. Voitolla SIF:n liekki sen sijaan lepattaisi vielä, sillä ero kaventuisi viiteen. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat tämän kauden osalta 1-1, joten tasaista ottelua voitaneet jälleen odottaa.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 23.1. kello 13.30 GrIFK-Atlas (SolidSport)
La 23.1. kello 16.00 HIFK-Dicken (VeikkausTV, SolidSport)
Su 24.1. kello 14.30 KyIF-SIF (SolidSport)Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk