SM-sarja jatkuu taas viikonloppuna

SM-sarjassa pelataan viikonloppuna täysi kierros. Lauantaina pelataan yksi peli ja sunnuntaina ohjelmassa on kaksi peliä.

Kierroksen avaa lauantaina SIF:n ja Dickenin välinen ottelu. Kotijoukkue SIF hävisi ehkäpä hieman yllättäen avausottelussaan Atlakselle niukasti 21-22. Dicken sen sijaan aloitti kautensa vakuuttavasti voittamalla KyIF:n selvin numeroin. Dicken osoitti heti kauden avauksessa olevansa jälleen valmis taistelemaan mestaruudesta.

Sunnuntain ensimmäisessä pelissä kohtaavat voitolla kautensa aloittaneet HIFK ja Atlas. HIFK joutui tiukoille GrIFK:n vieraana, mutta pystyi puristamaan ottelusta voiton. Viime kaudella ainoastaan yhden pelin voittanut Atlas sen sijaan avasi voittotilinsä heti ensimmäisessä ottelussa tällä kaudella ja voitto varmasti nostaa nuoren joukkueen itseluottamusta loppukautta ajatellen. HIFK lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Atlaksella ei ole mitään hävittävää.

Viikonlopun päättää GrIFK:n KyIF:n kohtaaminen. Molemmat joukkueet hävisivät avauskierroksen ottelunsa, joten nälkää varmasti piisaa kauden avausvoiton jahtiin. GrIFK osoitti potentiaaliaan pistämällä HIFK:n tiukoille ja Johanna Hilli osoitti heti, ettei maalivainu ole kadonnut mihinkään. KyIF ei sen sijaan pystynyt kunnolla haastamaan Dickeniä ja hakee nyt GrIFK:n päänahkaa.

SM-sarjan viikonlopun ottelut:
La 17.10. kello 17.30 SIF-Dicken
Su 18.10. kello 14.00 HIFK-Atlas
Su 18.10. kello 17.30 KyIF-GrIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk