SIF:n taistelu ei riittänyt Dickeniä vastaan

Dicken ei antanut SIF:n yllättää itseään, vaan otti kauden toisen voittonsa hakiessaan Siuntiosta 27-19 (14-8)-voiton.

SIF sai otteluun paremman alun ja johti ottelua ensimmäisen jakson puoliväliin saakka. Sen jälkeen alkoi Dickenin vahva vaihe ja vierailijat vievät viimeiset reilut 14 minuuttia 9-3 ja ratkaisun makua oli Fennia Arenan ilmassa.

Dicken jatkoi toisen jakson alkuun siitä mihin ensimmäisellä jäi vei ensiminuutit 4-0 kasvattaen eron jo kymmeneen. SIF sai kavennettua eroa parilla maalilla, mutta Matilda Peitsaro tykitti kolme peräkkäistä maalia nostaen eron 11 maaliin. Lopussa SIF sai hieman kavennettua eroa Saara Lehtolan maaleilla, mutta pisteet matkasivat Dickenin mukana Helsinkiin.

Ottelun jälkeen nähtiin hieman harvinaisesti kaksi iloista valmentajaa. SIF:n päävalmentaja Jan Hagman kiitteli joukkueensa henkeä ja Dickenin Ken Sirenius oli kokonaisuudessaan tyytyväinen pelaajiensa suoritukseen.

– Hieno paluu edellisen ottelun pohjanoteerauksesta. Kaikki antoivat kentällä tänään kaikkensa ja hoitivat paikkansa hienosti. Meillä oli hieno joukkuehenki koko ottelun ajan. Olemme oikealla tiellä ja odotan jo innolla seuraavaa ottelua, Hagman kiitteli.

– Olen todella tyytyväinen pelaajiin. Joukkue näyttää hienoa sitoutumista sovittuihin asioihin ja kaikki antavat sata prosenttia. Täytyy muistaa, että kausi on vielä aluillaan ja saamme edetä ottelu kerrallaan. Meillä on vielä paljon parannettavaa ja kehitettävää, Sirenius totesi.

Ottelun parhaana palkittu Peitsaro oli pääosin tyytyväinen pelaamiseen.

– Meillä oli tahmea alku, mutta 15 minuutin jälkeen peli alkoi kulkea. Ensimmäisen puoliajan lopulla peli toimi jo ihan hyvin. Toinen puoliaika alkoi hyvin, mutta lopussa sähläsimme jonkin verran. Tästä voitosta on hyvä jatkaa.

SIF-Dicken 19-27 (8-14)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
SIF: Saara Lehtola 8 (5), Sirja Lassinharju-Heinonen 3, Erica Gustafsson 3, Nea Puijola 2, Madeleine Lindholm 2, Ebba Sjöstedt 1

Dicken: Matilda Peitsaro 8, Malena Heikkinen 5, Janica Sjöström 4, Jessika Gammals 4, Anna Lindahl 3 (1), Hanna Nyman 2, Anna Westerlund 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Matilda Peitsaro Dicken 3
Saara Lehtola SIF 2
Kira Itkonen Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Stella Bruncrona 1 x 2 min
Dicken: Anna Westerlund 1 x 2 min, Emilia Kohonen 1 x 2 min, Emilia Valkamo 2 x 2 min

Erotuomarit: Samuel Leandersson – Werneri Kivipato

Yleisöä: 132

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk