Toinen finaali edessä sunnuntaina – ensimmäinen pronssiottelu myös

SM-sarjan ratkaisuottelut jatkuvat sunnuntaina, kun ohjelmassa on toinen finaali sekä ensimmäinen pronssiottelu.

Dicken nappasi kotiedun itselleen ensimmäisessä finaalissa ja pronssiottelussa kohtaavat GrIFK ja KyIF.

HIFK emännöi ensimmäisessä finaalissa Dickeniä ja lopulta vieraat nappasivat kahden maalin voiton ja ottivat näin etulyöntiaseman finaalisarjassa. Dicken ratkaisi ottelun toisen puoliajan puolivälissä, jonka aikana se repäisi voittoon riittäneen eron eikä HIFK:n kiri riittänyt loppuun saakka. Näin Dicken pääsee omaan kotiotteluunsa hyvistä lähtöasetelmista, mutta joukkueiden välillä kotietu on ollut tällä kaudella häilyvä.

Voitolla Dicken ottaisi jo ison askeleen kohti mestaruutta, mutta kuten niin usein joukkueiden välisten kohtaamisten aikana, mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmaa. Edessä onkin herkullisen jännittävä toinen finaali. VeikkausTV näyttää SolidSportin lisäksi finaalin suorana lähetyksenä.

Ensimmäinen pronssipeli pelataan myös GrIFK:n ja KyIF:n välillä sunnuntaina. Pronssimitali ratkaistaan kahden ottelun yhteistuloksena. Ensimmäinen ottelu pelataan runkosarjassa paremmin sijoittuneen KyIF:n kotikentällä. KyIF taisteli ansiokkaasti HIFK:ta vastaan välieräsarjassa, mutta nuori joukkue joutui lopulta taipumaan suoraan kolmessa pelissä. GrIFK sen sijaan pisti Dickenin välierissä tiukoille, mutta joutui lopulta taipumaan otteluvoitoin 1-3. GrIFK:llakin oli mahdollisuutensa kääntää ottelupari edukseen, mutta Dicken pystyi puristamaan finaalipaikan. Joukkueiden kohtaamiset runkosarjassa menivät tasan. GrIFK voitti kaksi ensimmäistä peliä ja KyIF oli vahvempi kahdessa toisessa. Luvassa onkin mielenkiintoinen taistelu pronssimitalista.

SM-sarjan tulevat ottelut
Finaali (otteluvoitot):
La 18.4. klo 16.00 Dicken-HIFK (1-0), (VeikkausTV, SolidSport)

Pronssiottelu
La 18.4. klo 17.30 KyIF-GrIFK (SolidSport)

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk