Viimeinen puristus ennen taukoa

SM-sarjassa pelataan vuoden viimeiset ottelut viikonloppuna, kun edessä on täysi kierros. Samalla kausi ylittää puolivälin, kun toinen kierros saadaan päätökseen.

Lauantain ensimmäisessä ottelussa Atlas saa kotikentälleen Dickenin. Atlas pitää tällä hetkellä sarjan viimeistä sijaa kasattuaan kolme pistettä. Dicken sen sijaan on jaetulla kärkipaikalla yhdessä HIFK:n kanssa, mutta ottelun vähemmän pelanneena. Dicken hävisikin edellisottelussaan juuri HIFK:lle kärkikamppailussa. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli selvä Dickenin näytös.

Lauantain toisessa pelissä GrIFK saa kotikentälleen SIF:n. Lähtökohdat otteluun ovat mielenkiintoiset, sillä vierasjoukkue SIF porskuttaa tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa kaadettuaan ensin HIFK:n ja viime pelissään KyIF:n. GrIFK on tällä kaudella klaarannut kaikki muut paitsi HIFK:n ja Dickenin. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi GrIFK:n eduksi viidellä maalilla, mutta tällä kertaa SIF:llä on etunaan sekä kotikenttä että viimeaikaisten tulosten tuoma vahva myötätuuli.

Kierroksen ja samalla vuoden päättää KyIF:n ja HIFK:n välinen ottelu sunnuntaina. Kotijoukkue joutui tunnustamaan edellispelissään SIF:n paremmakseen. HIFK palasi sen sijaan takaisin raiteille SIF-tappion jälkeen ja kylvetti Dickeniä selvin numeroin. HIFK onkin ottelussa selkeä ennakkosuosikki, mutta KyIF:n nuori ja ennakkoluuloton joukkue lähtee pistämään kovaa kampoihin.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 19.12. kello 15.00 Atlas-Dicken
La 19.12. kello 16.00 GrIFK-SIF
Su 20.12. kello 17.30 KyIF-HIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk