Kohti kautta: Atlas

Atlas lähtee alkavaan kauteen koko lailla samalla joukkueella kuin viime kaudella, kokemusta on toki nyt vuosi lisää koko joukkueella.

Merkittävin muutos on vaihtopenkin päässä Klaus Sarinin tartuttua valmennusvastuuseen. Entinen huippupelaaja lähtee kauteen kehittymään yhdessä joukkueen kanssa.

– Mielenkiintoista ja haastavaa, huomattavasti vaikeampaa kuin pelaaminen. Paljon on kehitettävää myös omalla kohdalla, Sarin toteaa valmentamisesta.

Pysyvyydestä huolimatta Atlasta ei voi kutsua varsinaisesti kokeneeksi joukkueeksi edelleenkään.

– Meillä on nuori joukkue, noin puolet on edelleen A-juniori-ikäisiä. Se tarkoittaa sitä, että fysiikkapuolella on paljon kehittämistä. Normaalia pidempi peruskuntojakso on pidetty jo keväästä lähtien.

Viime kaudella Atlas oli runkosarjassa kuudes. Pisteitä irtosi sieltä täältä ja nyt tästä on Sarinin mukaan tarkoitus vähitellen saada pisteitä putoilemaan pussiin taajempaan tahtiin.

– Tavoitteita toki on. Pelaajien kehittymisen, pelitavalliset asiat ja pelin ymmärrys ovat asioita, joita pitää kehittää.

– Nyt tavoitteena on pelata tasaisemmin kuin viime kaudella ja kauden mittaan nostaa sitten sitä tasaista tasoakin ylemmäs.

Suoraa tulostavoitetta ei ole, muuta kuuden joukkueen sarjassa sen pitää olla välieräpaikka.

Ranking kaudella 2019-20: 6.

Tulleet pelaajat: – 

Lähteneet pelaajat: –

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk