Dicken voitti maalijuhlissa SIF:n

Dicken ja SIF pelasivat maalirikkaan ottelun, jossa nähtiin yhteensä 60 maalia. Dicken veti ottelussa pidemmän korren vieden pelin nimiinsä selvästi 36-24 (20-9).

Dicken tuli otteluun myrskyn lailla pistäen SIF:n heti selkä seinää vasten. Ensimmäisen kuuden minuutin jälkeen peli oli kotijoukkueelle 6-1 ja Dicken kasvatti tasaisesti johtoaan, vaikka SIF alkoi myös löytää jyvää. Ero ensimmäisen puoliajan jälkeen oli jo ratkaisevan tuntuinen 11 maalia.

Dicken iski Malena Heikkisen onnistumisilla lopulliset naulat arkkuun heti toisen puoliajan alussa. SIF pääsi lopussa paremmin peliin mukaan, mutta ottelu oli jo ratkennut.

Ken Sirenius oli etenkin Dickenin ensimmäisen puoliajan esitykseen tyytyväinen, mutta löysi myös pelistä parannettavaa.

– Erittäin iloinen ensimmäisestä puoliajasta. Näytettiin varmaan meidän parasta puolustusta ja kontrapeliä ja pidettiin koko puoliaika peli kasassa. Toki harmittaa vähän, että emme pysty pitämään samaa intensiteettiä koko ottelun ajan, koska meillä on niin laaja materiaali. Meidän pitää pystyä pitämään ottelu kasassa ihan sama mitkä lukemat on taululla. Tästä on hyvä jatkaa.

Heikkinen oli päävalmentajan kanssa samoilla linjoilla.

– Ensimmäinen erä oli meiltä tosi hyvä. Toiseen erään ei ehkä tultu enää yhtä hyvin. Päästiin kuitenkin tekemään paljon maaleja ja tästä on hyvä jatkaa.

SIF:n valmentaja Stella Brunacrona harmitteli puolestaan ensimmäisen puoliajan pelaamista.

– Ensimmäinen puoliaika oli todella tahmea, meidän hyökkäys ei ollut hyvää ja menetimme paljon palloja vastustajalle. Toinen puoliaika oli parempi, ja jos muistan oikein, niin he tekivät vain yhden maalin enemmän kuin me.

Dicken-SIF 36-24 (20-9)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Malena Heikkinen 8, Anna Westerlund 4 (1), Linn Wentzel 4, Anna Lindholm 4, Anna Lindahl 4 (1), Emilia Valkamo 3, Matilda Peitsaro 3, Janica Sjöström 2, Catarina Nyberg 1, Olivia Neumayer 1, Emilia Kohonen 1, Jessika Gammals 1

SIF: Madeleine Lindholm 8, Sirja Lassinharju-Heinonen 4 (1), Saara Lehtola 3, Erica Gustafsson 3, Nea Puijola 2, Natalie Jürgens 2, Nora Wunsch 1, Matilda Sjöstedt 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Malena Heikkinen Dicken 3
Linn Wentzel Dicken 2
Madeleine Lindholm SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Anna Westerlund 1 x 2 min, Emilia Valkamo 1 x 2 min, Malena Heikkinen 1 x 2 min, Matilda Peitsaro 1 x 2 min
SIF: Hagman Jan 1 x 2 min, suora punainen kortti, Sirja Lassinharju-Heinonen 1 x 2 min

Erotuomarit: Mikael Voionmaa – Jyri Björkman

Yleisöä: 45

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk