GrIFK:n puolustus piti KyIF:n aisoissa

GrIFK vankisti asemiaan sarjan kolmosena, kun se voitti KyIF:n kotonaan 25-15 (14-5).

Ottelu alkoi tasaisesti, mutta GrIFK:lle tuli vahva vaihe ensimmäisen puoliajan keskivaiheeseen, kun se piti KyIF:n maaleitta lähes 10 minuuttia ja sinä aikana GrIFK karkasi kuuden maalin johtoon. Ensimmäisen puoliajan viimeisen reilun 17 minuutin aikana KyIF onnistui vain kahdesti maalinteossa ja GrIFK pääsi yhdeksän maalin etumatkalta toiselle puoliajalle.

GrIFK jatkoi toisella puoliajalla vahvasti kasvattaen eroa tasaisesti ja lukiten puolustuksellaan KyIF:n. Ottelun loppua kohti KyIF sai onnistumisia, mutta siinä vaiheessa GrIFK oli jo karannut ja ottelu ratkennut.

GrIFK:n päävalmentaja Gustaf Ahlroos kiitteli syystäkin omiensa puolustuspelaamista.

– Puolustettiin hyvin joukkueena. Tehtiin just se mitä edellinen viikko oltiin treenattu. Saatiin hyvin karsittua KyIF:n vahvuudet pois. Toinen puoliaika pelattiin myös hyvin, vaikka meillä oli myös huonoa tuuria 6 metrin heitoissa. Olen tyytyväinen peliin ja iloinen joukkueen onnistumisesta. Ansaittu voitto meille.

KyIF-luotsi Birgitta Lindholm myönsi Granin paremmuuden.

– Grani oli parempi kaikessa. Ei riitä, että pelataan viimeinen 15 minuuttia käsipalloa. Meillä oli paljon paikkoja, mutta ei onnistuttu viimeistelemään.

GrIFK:n maalivahti Cara Feodoroff jakoi kunniaa koko joukkueelle.

– Kiva, että löydettiin oma nopea peli. Se on ollut vähän kateissa. Tytöt tsemppasivat tosi hyvin puolustuksessa. Voitettiin, koska meillä oli hyvä fiilis.

GrIFK-KyIF 25-15 (14-5)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Corinna Jensen 5, Sara Sandelin 3 (1), Mathilda Sandblom 3, Alexandra Karsten 3, Johanna Hilli 3, Linnea Harms 3, Sandra Laitinen 2, Greta Wirén 1, Emma Wickström 1, Matilda Ohvo 1

KyIF: Maja Sannholm 7, Ingrid Degerth 4, Sanni Latvala 2, Daniela Lindgård 1, Fanny Broman 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Cara Feodoroff GrIFK 3
Suvi Erhovaara KyIF 2
Corinna Jensen GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Corinna Jensen 2 x 2 min, Linnea Harms 1 x 2 min, Sandra Laitinen 1 x 2 min
KyIF: Rebecca Lönnqvist 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan Helander – Teemu Kaulio

Yleisöä: 10

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk