Vuoden ensimmäinen täysi kierros viikonloppuna

SM-sarjassa pelataan vuoden ensimmäinen täysi kierros, kun lauantaina edessä on kaksi peliä ja sunnuntaina yksi.

Kierros käynnistyy Helsingistä, kun HIFK saa kotikentälleen Atlaksen. HIFK on pienimuotoisessa tappioputkessa, sillä viime vuoden viimeisessä pelissään se hävisi KyIF:lle ja keskiviikon vuoden ensimmäisessä kohtaamisessa GrIFK oli vahvempi. Tappioiden myötä se menetti samalla kärkipaikan sarjataulukossa. Atlas ei ole sen sijaan voittanut sitten avauskierroksen ja se on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä. HIFK on klaarannut joukkueiden aiemmat kohtaamiset selvin numeroin ja lähtee tälläkin kertaa selvänä ennakkosuosikkina viimeaikaisista tappioista huolimatta.

Lauantain toisessa pelissä kohtaavat SIF ja Dicken. SIF jahtaa tiukasti paikkaa neljän parhaan joukossa ja vuoden lopulla otetut voitot HIFK:sta ja KyIF:stä toivat uutta tuulta purjeisiin vaikean alkukauden jälkeen. Lauantain haaste on kuitenkin kova, sillä Dicken pitää sarjan kärkipaikkaa hallussaan ja on voittanut tällä kaudella kaikki muut ottelunsa HIFK-pelejä lukuun ottamatta.

Kierros paketoidaan sunnuntaina, kun KyIF ja GrIFK ottavat mittaa toisistaan. Molemmilla joukkueilla on alla hieno voitto HIFK:sta. KyIF nappasi voiton juuri joulun alla ja GrIFK kaatoi HIFK:n loppiaisena. Voitolla GrIFK nousi jo HIFK:n vanaveteen ja on kahden pisteen päässä. KyIF:lle pisteet ovat myös tärkeät, sillä otteitaan parantanut SIF vaanii kolmen pisteen päässä.

SM-sarjan viikonlopun ottelut:
La 9.1. kello 16.00 HIFK-Atlas
La 9.1. kello 17.30 SIF-Dicken
Su 10.1. kello 17.30 KyIF-GrIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk