Ellen Norrgrann vahvistamaan Dickeniä

ÅIFK:n kasvatti Ellen Norrgrann siirtyy Dickeniin. Hän lähti vuonna 2018 Ruotsiin, jossa pelasi kaksi kautta Nackassa ja kolmannen kauden Skurussa.

Viimeisellä kaudellaan Norrgrann loukkasi polvensa ja käsipallo jäi siinä kohtaa tauolle.

– Ellen on huipputyyppi, joka on sopeutunut erinomaisesti joukkueeseen. Huolimatta nuoresta iästään on hänellä kokemusta normaalia enemmän eikä hän pelkää tuoda uusia näkökulmia peliin, Dickenin päävalmentaja Thomas Lindström toteaa seuran sivuilla.

– Pelaajana Ellen on hyvin liikkuva ja omaa hyvän heiton. Hän tulee antamaan leveyttä, vauhtia ja röyhkeyttä hyökkäykseen sekä terävyyttä puolustukseen.  Ellen on näkemisen arvoinen pelaaja ja tulee olemaan hienoa nähdä hänet kentällä jälleen.

– On hienoa että Ellen jatkaa käsipallouraansa kanssamme Dickenissä, Lindström jatkaa.

Norrgrann on innoissaan palatessaan tositoimiin.

– On tietysti jännittävää ja vähän pelottavaakin, kun ensimmäinen ottelu pitkään aikaan lähestyy, mutta odotan sitä innolla!

– Odotan että joukkue kehittyy entisestään, ja että loppukaudesta pelaamme finaalissa ja puolustamme mestaruutta! Itselläni ei ole suuria odotuksia kaudestani, mutta toivon että pystyn tuomaan joukkueelle uutta energiaa ja auttamaan joukkuetta kohti tavoitteita.

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk