HIFK ja SIF Suomen Cupin finaaliin

Suomen Cupin Final Fourissa ratkottiin lauantaina paikat sunnuntaisessa naisten Suomen Cupin finaalissa. Finaalissa kohtaavat HIFK ja SIF, jotka selvittivät omat välieränsä voitokkaasti – mutta hyvin eri tavoin.

Dicken puristi HIFK:n ahtaalle

HIFK näytti etenevän cupin finaaliin näytöstyyliin, kun tasaisen alun jälkeen – vielä 12. minuutilla oltiin tasalukemissa – joukkue nykäisi selvän seitsemän maalin eron taukoon mennessä.

Toisin kuitenkin kävi. HIFK piti kiinni johdostaan, mutta Dicken kuroi eroa kiinni vähä vähältä. Vielä kymmenen minuuttia ennen loppua HIFK johti viidellä maalilla, mutta Dicken tuli lopun todella vahvasti. Ajassa 59.24 Pia-Stina Pitkäjärvi kavensi eron vain yhteen maaliin, mutta HIFK kesti loppuhetket ja vei finaalipaikan.

HIFK – Dicken 26-25 (14-7)

Maalintekijät (kärki):

HIFK: Annette Tallqvist 8, Linda Cainberg 6, Lotta Kulju 6
Dicken: Anna Lindahl 6, Pia-Stina Pitkäjärvi 5, Anna Lindholm 5

SIF vakuuttavasti finaaliin

BK-aloitti ottelun hyvin mutta se kesti ensimmäisen erän 20 minuuttia jolloin SIF otti tahtipuikon ja eteni ottelun voittoon.

Marcus Sjöstedtin valmennettava SIF sai kaiken toimimaan kentällä kun se kaatoi BK-46 yllättävän helposti Pirkkolasssa. Sjöstedt kommentoi pelin jälkeen seuraavasti:

– Hyvä maalivahtipeli ja puolustuspeli mahdollisesti nopeita vastahyökkäyksiä jotka meidän laidat hoiti erinomaisesti. Se oli voittoresepti tänään jolloin myös BK-46 tippui kyydistä.

BK-46 valmentaja Gustaf Ahlroos oli luonnollisesti pettynyt pelin jälkeen.

– Tuntui kuin emme olisi aiemmin pelanneet käsipalloa. Harmittaa paljon, että emme onnistuneet saaneet pelaajat syttymään sille tasolle kuin näissä otteluissa pitää.

BK-46 – SIF 20 – 35 (8-15)

Maalintekijät:

BK-46: Pamela Degerman 8, Yvonne Westerholm 4, Heidi Sjöberg, Elin Sjölund 2, Sofia Silen 1, Erika Kullberg 1, Josefin Aaltonen , Madeleine Kihlstedt 1
SIF: Linda Olin 10, Pernilla Karlsson 5, Emmi Perovuo 4, Petra Nyman 4, Inka Söderström 3, Anni Joensuu 3, Madeleine Lindholm 3, Mette Fröberg 1, Sanna Ylipuranen

 

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk