HIFK lahjoittaa SM-sarjan kärkikamppailun lipputulot Uudelle Lastensairaalalle

HIFK Naiset haastaa myös muut SM-sarjan käsipallojoukkueet mukaan osallistumaan keräykseen Uuden Lastensairaalan hyväksi. Hallitseva naisten käsipallon Suomen mestari HIFK haluaa tukea Uuden Lastensairaalan rakentamista ja lahjoittaa 22.2. pelattavan SM-sarjan kärkikamppailun HIFK−Dicken lipputulot lyhentämättöminä Uudelle Lastensairaalalle.

Uusi_lastensairaala_logoOtteluun odotetaan paljon katsojia, sillä molemmat pääkaupungin joukkueet ovat kärkisijoilla sarjassa. Joukkueiden väliset kamppailut ovat tällä kaudella olleet erittäin tiukkoja ja viihdyttäviä. HIFK johtaa SM-sarjaa 30 pisteellä, ja Dicken on toisena 28 pisteellä. Runkosarjan voitto on käytännössä näiden kahden kauppa.

HIFK on hurjassa vireessä. Se on mättänyt kolmessa viime ottelussa keskiarvolta 37 maalia ja päästänyt vain 16,3. Edellisen ottelunsa SIF:ä vastaan HIFK pelasi ilman SM-sarjan maalihaita Linda Cainbergia, mutta peli kulki siitä huolimatta, sillä leveyttä HIFK:n pelaajamateriaalissa riittää.

HIFK:n naisjoukkue haastaa kaikki joukkueet käsipallon naisten SM-sarjassa sekä miesten SM-liigassa osallistumaan keräykseen Uuden Lastensairaalan hyväksi.

Käsipallon naisten SM-sarja: HIFK – Dicken lauantaina 22. helmikuuta klo 15:30 Helsingin Urheilutalo (Helsinginkatu 25)

Liput: aikuiset 10 €, lapset/opiskelijat/eläkeläiset. 5 €

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk