Jessi Laasio SIF:n joukkueeseen – Petter Forsström uusi päävalmentaja

Petter Forsström on SIF:n uusi päävalmentaja ensi kaudella. Tämän kauden pronssijoukkue uutisoi myös, että maalitykki Jessi Laasio siirtyy SIF:n riveihin.

SIF:n uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Petter Forsström, joka ottaa joukkueen ohjat käsiinsä Taavi Tibarin jälkeen. Forsström on kaksi aiempaa kautta toiminut HC HIK:n miesten liigajoukkueen päävalmentajana ja sitä aiemmin KyIF:n miesten päävalmentajana ykkösdivisioonassa. SIF on Forsströmille tuttu, sillä hän vartioi joukkueen maalia kaudella 2014-15 ja toimi naisten joukkueen valmentajana 2007-2010. Forsströmin sopimus on mallia 1+1.

Talvella SIF:n päävalmentajaksi tullut Taavi Tibar päätti monen ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen palata kotimaahansa Viroon.

SIF:n pelaajisto on myös vahvistunut, kun Jessi Laasio on tehnyt siuntiolaisten kanssa sopimuksen ensi kaudesta. KyIF:ssä pelannut Laasio odottaa innolla uutta haastetta.

– Odotan meidän pelaavan mitaleista ensi kaudella ja uskon meillä olevan hyvät mahdollisuudet siihen. Haluasin nähdän kivenkovan asenteen kaikissa otteluissa, jotta voisimme auttaa toisiamme paremmiksi. Erityisesti odotan pelaamista kovaäänisen ja kannustavan yleisön edessä Siuntiossa, siitä tulee mahtavaa.

Laasio löytää omasta pelistään sekä vahvuudet että kehityskohteet.

– Vahvuuteni pelaajana ovat erityisesti kunto, pelisilmä sekä nopeus. Heittovoima on myös aika hyvä. Lisäksi minulla on monia eri heittovariaatioita ja voin pelata sekä molemmilla laidoilla että takana. Haluaisin parantaa heittämistä “oikeaan paikkaan”. Prosenttini eivät ole olleet niin hyviä kuin olisin halunnut, joten siinä osa-alueella minun on tehtävä paljon töitä. Minun pitää myös juosta vähän nopeammin takaisin puolustukseen hyökkäyksen jälkeen, Laasio arvioi SIF:n sivuilla.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk


Avainsanat: