KyIF:n SM-sarjan joukkueen ensi kausi vahvalla pohjalla

Kirkkonummen KyIF tuli uudestaan mukaan ylimmälle sarjatasolle naisten SM-sarjaan tälle kaudelle ja on pärjännyt tulokkaana varsin hyvin, sijoittuen runkosarjan jälkeen viidenneksi.

Joukkueella on edelleen täydet mahdollisuudet olla mukana kevään mitaliotteluissa, johtaahan se alempaa jatkosarjaa selvällä kuuden pisteen erolla seuraaviin.

– Meillä on myös seuraavan kauden 2018-2019 kattava sopimus lähes koko nykyisen joukkueen pelaajiston kanssa, joten voimme katsoa jatkon olevan vakaalla pohjalla, toteaa NSM joukkueenjohtaja ja seuran puheenjohtaja Nina Sampakoski.

– Voimme jo tässä vaiheessa julkistaa ensi vuoden kokoonpanostamme seuraavat pelaajat, Ingrid Degerth, Johanna Degerth, Suvi Erhovaara, Felicia Grönholm, Liisa Holopainen, Matina Keserci, Emmi Koljonen, Jessi Laasio, Elin Männikkö, Emmi Paajanen, Linda Ratilainen, Aini Salminen ja Carla Ström ovat ainakin mukana myös ensi kaudella.

Odotukset ensi kauden suhteen ovatkin Kirkkonummella korkealla, kun kokemusta on kerätty kuluvan kauden ajan.

– Luonnollisesti ensimmäinen kausi uuden joukkueen ja ylimmän sarjatason myötä on teettänyt paljon töitä saadaksemme tekemisen oikealle tasolle. Olemme kuitenkin pystyneet joko voittamaan tai vähintään tasapäisesti haastamaan kaikki muut joukkueet paitsi hallitsevan mestarin.

– Seuraavalla kaudella pystymme nostamaan tasoamme lähemmäs myös sarjakärkeä, onhan joukkueen nuorille runko pelaajille tullut taas vuosi lisää kokemusta. Vahvistamme joukkuetta myös uusilla pelaajilla, joiden kanssa neuvottelut ovat meneillään, kommentoi päävalmentaja Tomas Mecklin.Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 69€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk