Lauantain ja sunnuntain aikana täysi kierros

SM-sarjassa pelataan jälleen täysi kierros lauantaina ja sunnuntaina aikana.

Dicken ja SIF kohtaavat kärkiottelussa lauantaina. Dickenillä on kolmen ottelun jälkeen kaksi voittoa ja tappio, jotka oikeuttavat tällä hetkellä kolmanteen sijaan sarjataulukossa. SIF on pykälän ylempänä voitettuaan kaksi ottelua ja pelaten kertaalleen tasan. Dicken palasi viime kierroksella voittojen tielle tappiollisen HIFK-ottelun jälkeen pitämällä GrIFK:n pihdeissään 21-10-tuloksella. Dickenin puolustuspelaaminen onkin ollut tällä kaudella vahvaa, sillä aiemmin se piti KyIF:n 13 maalissa. HIFK on tähän mennessä ainoana päässyt horjuttamaan sen puolustusta. SIF on aloittanut kautensa mukavasti, mutta lauantaina se saa kovimman haasteensa tähän asti. Hufvudstadsbladet esittää ottelun suorana lähetyksenä sivuillaan.

GrIFK jahtaa kauden avausvoittoaan, kun se kohtaa sunnuntaina vieraskentällä BK-46:n. Granilla on plakkarissaan yksi piste tähän mennessä. Viime kauden tapaan joukkueen suurimmat haasteet ovat olleet maalinteossa, sillä se on kolmessa pelissä onnistunut iskemään ainoastaan 54 maalia. BK-46:n otteluissa verkot ovat sen sijaan heiluneet, sillä karjaalaiset ovat tehneet eniten maaleja (87) heti HIFK:n (96) jälkeen ja päästäneet toiseksi eniten (89) heti KyIF:n jälkeen (99). Viime ottelussa BK-46 viettikin todellisia maalijuhlia HIFK:n vieraana, kun ottelu päättyi 40-34 HIFK:n voittoon.

Sunnuntain toisessa ottelussa kohtaavat sarjataulukon ääripäät, kun sarjakärki HIFK matkustaa viimeisenä olevan KyIF:n vieraaksi. HIFK on aloittanut kautensa vakuuttavsati kolmella voitolla, mutta vahvasta alkukaudesta huolimatta, joukkueen puolustuspelissä on ollut parannettavaa. Viime ottelussa BK-46 takoi 34 osumaa helsinkiläisten verkkoon eikä se ole pystynyt vielä kertaakaan pitämään vastustajaansa tällä kaudella alle 20 maalin. KyIF:n kausi on ollut vaikea, kun se on hävinnyt kaikki kolme tähänastista otteluaan. Dickeniä ja SIF:iä vastaan se koki selvät ja isomaaliset tappiot, mutta BK-46:lle se pystyi pistämään tasapäisemmin hanttiin. Sunnuntaina edessä on kuitenkin iso haaste.

SM-sarjan tulevat ottelut:
La 20.10. kello 15.45 Dicken-SIF (HBL)
Su 21.10. kello 14.00 BK-46-GrIFK
Su 21.10. kello 17.30 KyIF-HIFK

Kaikki SM-sarjan ottelut Livenä SolidSportilta vain 9,90€/kk!